HomeProduseComponente PCROG GX1000 este dotat cu un senzor laser de 8200dpi
ROG GX1000

ROG GX1000 este dotat cu un senzor laser de 8200dpi

ASUS a venit în întâmpinarea pasionaților de jocuri cu mouse-ul ROG GX1000. Acesta este dotat cu un senzor laser de înaltă precizie, având rezoluție de 8200dpi. Mouse-ul glisează fără efort grație unor piciorușe PTFE (din teflon), oferind gamerilor răspuns instant la fiecare mișcare.

Designul ergonomic conduce la confortul optim, eliminând oboseala și crescând acuratețea în timpul sesiunilor lungi de gaming. Reglajul rezoluției, ușor accesibil, plus șase macrocomenzi programabile răspund cerințelor tuturor tipurilor de jucători. Emblema ROG inscripționată menține linia stilistică cu celelalte produse din gama elitistă.

Controlul preciziei și al performanțelor

ASUS GX1000 utilizează piciorușe din PTFE (teflon) cu ajutorul cărora glisează literalmente pe aproape orice suprafață, în timp ce greutățile ajustabile permit jucătorilor să regleze masa mouse-ului conform propriului stil de joc.

ROG GX1000

ROG GX1000

Patru niveluri în reglarea rezoluției și indicatoarele LED (roșu, portocaliu, verde, negru) dau jucătorilor abilitatea de a schimba instant și de a verifica rezoluția mouse-ului de la 50dpi la un impresionant nivel de 8200dpi. Șase macrocomenzi și funcții speciale de gaming, precum reglarea vitezei de răspuns, pot fi accesate și personalizate printr-o interfață intuitivă, ajutând jucătorii să-și regleze preferințele prin câteva click-uri. GX1000 vine în pachet cu un pad ROG personalizat, de înaltă calitate.

În spiritul ROG

În urma încercărilor și testelor extinse, echipa de design ROG a reușit să fabrice un mouse de top. Cu un finisaj elegant din aluminiu polizat și materiale premium, GX1000 întruchipează crezul ROG al construcției desăvârșite. Logo-ul ROG este iluminat în patru culori, definite de utilizator și atașate diferitelor profile.

ROG GX1000 va intra pe piața românească cel mai târziu la începutul lunii ianuarie 2013 la prețul aproximativ de 279 lei (TVA inclus).