HomeStiriSoluții inteligente ASUSPRO Business dedicate companiilor
ASUSPRO E810

Soluții inteligente ASUSPRO Business dedicate companiilor

ASUS oferă soluții inteligente dedicate companiilor mici, medii și mari. Soluțiile ASUSPRO Business reprezintă un mod eficient pentru protecția și întreținerea echipamentelor IT dintr-o firmă. Administratorul poate bloca utilizarea memoriilor flash de către angajați direct din biroul său fără a se deplasa la fiecare calculator.

Datele utilizatorilor sunt salvate pe servere și sunt ușor de replicat în cazul unui eveniment neplăcut. Cu ajutorul soluțiilor ASUSPRO Business, administratorul poate verifica fiecare calculator în parte și poate întocmi un raport despre configurația fiecărei unuități. Inventariere componentelor este utilă atunci când se dorește upgrade-ul sistemelor sau identificarea anumitor module hardware.

O prezentare a soluțiilor ASUSPRO Business puteți vedea în clipul de mai jos.

Soluțiile ASUSPRO Business

ASUS oferă soluții profesionale pentru companii cum ar fi: stații de lucru, echipamente de rețelistică, servere, stații grafice, notebook-uri, monitoare, calculatoare All-in-One, desktopuri și afișaje electronice. Mai multe detalii despre computerele comerciale de la ASUS puteți găsi în secțiunea dedicată a site-ului oficial.

ASUSPRO E810

ASUSPRO E810