HomeStiriȘase luni a durat dezvoltarea bateriei pentru noul Transformer Book T100 Chi
ASUS Transformer Book Chi T100

Șase luni a durat dezvoltarea bateriei pentru noul Transformer Book T100 Chi

Toate produsele incredibile pe care le folosim sau le vedem numai pe rafturile magazinelor ascund o tehnologie ce a fost creată în ani de muncă. Pentru a ajunge la acest nivel de performanță, laboratoarele de cercetare din întreaga lume au căutat să descopere și să îmbunătățească în permanență materialele și soluțiile tehnice alese.

Un laptop subțire, 2-in-1, așa cum este Transformer Book T100 Chi este rodul muncii și experienței unui colectiv de ingineri foarte bine pregătiți.

Modelul este extrem de subțire și ușor, modulul tabletă având o grosime de doar 7.2mm. Chiar și atunci când este atașată tastatura, acesta are o grosime de numai 13.2mm și o greutate de 1.08kg.

Pentru a-i permite sistemului Transformer Book T100 Chi să vă încânte prin autonomia sa și regimul de funcționare foarte silențios, au fost alese doar componentele cele mai rapide și eficiente din punct de vedere al consumului de energie. Cel mai important element dintre acestea este chiar procesorul Intel Atom Z3775.

Sarcina de a echipa modelul T100 Chi cu o baterie puternică nu a fost deloc una ușoară. Având în vedere profilul său ultra-subțire și ușor. Conform ASUS România, inginerii au cautat îndelung soluția potrivită. Ca fapt divers, a durat șase luni până când aceștia au fost pe deplin multumiți de rezultate. Dar toate aceste eforturi au meritat, modelul T100 Chi bucurându-se de o autonomie de până la 11 ore.

ASUS Transformer Book Chi T100

ASUS Transformer Book Chi T100