HomeCampanii si concursuriGIVEAWAY: Câștigă unul din cele 5 pachete ASUS punându-ți imaginația în acțiune!

GIVEAWAY: Câștigă unul din cele 5 pachete ASUS punându-ți imaginația în acțiune!

 

Tehnologia și imaginația merg mână în mână, iar ASUS a lansat recent un giveaway pe canalul de YouTube, ce le implică pe amândouă: tehnologie de la ASUS, imaginație acum din partea concurenților. Tot ce trebuie să faci pentru a participa e să te abonezi la canal și să răspunzi la întrebarea: Care ar fi 3 produse ASUS pe care le-ai lua cu tine în cosmos și de ce?  Nu trebuie să deții respectivele produse, ci doar să menționezi care ar fi acestea și de ce le-ai alege.

Comentează în pagina clipului de pe Youtube până la finalul zilei de duminică, 20 martie 2022.

Te întrebi, de unde a venit ideea întrebării? Ei bine, în urmă cu 25 de ani, un laptop ASUS P6300 a petrecut mai mult de 600 de zile pe orbită pe vechea stație spațială Mir. Laptopul a rezistat fără defecte pe toată durata misiunii depășind mai multe provocări. Acum, după 25 de ani, compania a lansat SPACE EDITION, o ediție aniversară a gamei Zenbook 14X OLED, prezentată de curând în București.

De-a lungul timpului, mereu aflat În căutarea Incredibilului, ASUS a adus numeroase inovații în domeniu și nu ne referim doar la laptopuri, ci și la componente, periferice, monitoare, routere și așa mai departe.

Premiile puse la bătaie de ASUS

Sunt 5 pachete identice care cuprind mai multe produse:

  • șapcă și un tricou Vivobook;
  • Un recipient flexibil Vivobook pentru a te putea hidrata oriunde ai avea nevoie de apă;
  • Un mouse TUF Gaming M3 – ergonomic și ușor – cântărește doar 84 de grame are și AURA Sync RGB
  • și mousepad TUF Gaming P1.

PARTICPĂ LA GIVEAWAY