HomeMediaRomânia prin obiectivul Lui ZenFone: Mănăstirea Bârsana
Mănăstirea Bârsana

România prin obiectivul Lui ZenFone: Mănăstirea Bârsana

Serialul nostru, ce prezintă obiectivele turistice din România prin intermediul fotografiilor realizate cu ZenFone, a ajuns astăzi la episodul dedicat Mănăstirii Bârsana de pe Valea Izei din Maramureș.

Maramureșul istoric ni se dezvăluie cu fiecare obiectiv vizitat, peisajul învăluit în ceață lăsând să se vadă vârfurile brazilor. Pentru a ajunge la Mănăstirea Bârsana trebuie să mergem pe Drumul Judetean 186, iar mai apoi, de la kilometrul 17, trecând pe sub o frumoasă poartă maramureșeană, pornim către aleea ce duce către mănăstire. Istoria acestui loc se pierde în negura vremurilor. Vechea biserică din lemn a fost construită în anul 1711 și mutată pe Valea Izei în jurul anului 1739 pe locul unui cimitir apărut după lupta cu tătarii de la 1717.

Fotograful Alex Vlad Covaci a surprins frumoasa arhitectură bisericească și imaginile de poveste dintr-un loc neinfluențat de dinamica lumii moderne. Alex a folosit un telefon ASUS Zenfone Zoom S.

Mănăstirea Bârsana – Galerie Foto cu Zenfone Zoom S

Urmărește și galeria foto cu MOCĂNIȚA!

ASUS ZenFone Zoom S poate înlocui cu succes un aparat foto de buzunar, cele două camere ale sale fiind echipate cu senzori SONY IMX362 și tehnologie ASUS SuperPixel. ZenFone Zoom S dispune de un sistem OIS ce ajută la stabilizarea imaginilor pentru a preveni apariția neclarităților în condiții de lumină foarte slabă, ce necesită timpi de expunere mai lungi. În al treilea rând, acesta este echipat cu un senzor de dimensiuni mari, de 1/2.55”, dotat cu pixeli de 1.4µm, printre cei mai mari din acest segment.

Aflați mai multe despre ASUS Zenfone Zoom S accesând pagina oficială sau urmărește o prezentare video în limba română.