HomeStiriLansariROG Zephyrus M15, ultraportabil atractiv pentru gaming la 240 Hz sau creare de conținut 4K
Laptopul de gaming ROG Zephyrus M15

ROG Zephyrus M15, ultraportabil atractiv pentru gaming la 240 Hz sau creare de conținut 4K

ROG Zephyrus M15 face parte din noua gamă de laptopuri Republic of Gamers dotate cu procesoare Intel Core H de generația a 10. Notebook-ul va fi disponibil la un preț atractiv, într-o sumedenie de configurații. Astefl va fi o alegere ușoară pentru o audiență largă, începând cu procesorul Intel Core i7 din generația a 10-a, cu opt nuclee și 16 fire de execuție.

Opțiunile pentru ecran includ panouri FHD cu 240 Hz și 144 Hz sau ecrane 4K UHD, lăsând utilizatorii să aleagă ceea ce li se potrivește mai bine cerințelor lor. Acceleratorul grafic pleacă de la accesibilul GeForce GTX 1660 Ti și urcă până la RTX 2070. Performanța este asigurată de procesorul Intel Core i7 cu 8 nuclee și 16 fire de execuție de generația a 10-a.

Laptopul de gaming ROG Zephyrus M15 Prism Gray

Laptopul de gaming ROG Zephyrus M15 Prism Gray

Carcasa subțire, profesională, a lui Zephyrus M15 este fabricată cu ranforsări structurale din aliaj de magneziu și finisată cu o textură clasică, moale la atingere. Un DAC ESS Sabre furnizează un semnal audio clar și puternic, iar cele două sloturi M.2 ușor accesibile, oferă capacitatea de stocare potrivită muncii creative, alături de o bibliotecă de jocuri.

Zephyrus M15 oferă un pachet complet pentru conectivitate, incluzând Thunderbolt 3, ieșiri duale pentru monitoare și suficiente porturi USB pentru a conecta un mouse, gamepad și stocarea externă.

Urmărește prezentarea video a lui Zephyrus M15