HomeStiriLansariLaptopurile ROG Zephyrus S sunt actualizate cu noile procesoare Intel Core H
Laptopul de gaming ROG Zephyrus S17

Laptopurile ROG Zephyrus S sunt actualizate cu noile procesoare Intel Core H

Cele două laptopuri de gaming ROG Zephyrus S primesc echipări cu RTX 2080 SUPER și procesor Intel Core i7 din generația a 10-a. Este vorba de Zephyrus S17 cu ecranul de top de 17,3 inchi tactat la 300 Hz și de Zephyrus S15 într-un format de 15 inchi, răcit cu sistemul AAS, cu specificații similare.

ROG Zephyrus S17

Noul Zephyrus S17 oferă un ecran extins de 17,3 inchi, cu rame super-subțiri, într-o carcasă cu o grosime de numai 18,7 milimetri. Cu o rată de refresh de 300 Hz și 3 ms timp de răspuns de la gri la gri, ecranul este împerecheat cu un accelerator grafic RTX 2080 SUPER și procesoarele Intel Core i7 din generația a 10-a. Panoul împarte beneficiile GPU Switch cu modelele Zephyrus Duo 15 și S15, precum și culorile validate PANTONE fiind ideal deopotrivă pentru munca creativă și gaming.

Laptopul de gaming ROG Zephyrus S17 cu sistemul de răcire AAS

Laptopul de gaming ROG Zephyrus S17 cu sistemul de răcire AAS

Carcasa lui Zephyrus S17 le-a oferit inginerilor ROG spațiu pentru a include câteva caracteristici premium, incluzând o tastatură completă în stil desktop cu iluminare RGB LED pe tastă, NumberPad – o combinație dintre touchpad și tastatura numerică – și o rotiță de volum completată de iluminarea de fundal. Sistemul de răcire beneficiază de soluția unică AAS, ce deschide o gură largă de ventilație sub sistem, atunci când capacul este ridicat. Zephyrus S17 dovedește că mare nu trebuie să însemne voluminos. Într-o carcasă ușoară, portabilă, laptopul exploatează spațiul amplu al ecranului, oferind în același timp o experiență ROG premium.

Vezi video cu ROG Zephyrus S17

ROG Zephyrus S15

Noul Zephyrus S15 a fost adaptat pentru a le oferi jucătorilor avansați specificațiile de care au nevoie într-un pachet care nu-i va trage în jos. Carcasa compactă de 18,9 milimetri include componente de top, de nivelul lui S17, cu configurații maxime cu RTX 2080 SUPER și ecran de 300 Hz / 3 ms.

ROG Zephyrus S15

ROG Zephyrus S15

Combinația dintre tehnologia G-SYNC, metalul lichid pre-aplicat de ROG pentru răcirea procesorului și ratele de refresh ultra-înalte oferă efecte vizuale super-fluide, chiar și în interiorul acțiunii frenetice.

Ranforsările în formă de fagure de sub palm rest păstrează robustețea modelului S15 și rezistența la îndoire, cu vopsea ce oferă senzație moale la atingere și finisaje rezistente la amprente. La interior, cele două SSD-uri M.2 pot fi configurate într-o matrice RAID 0 rapidă.

ROG Zephyrus S15

ROG Zephyrus S15

Tehnologia GPU Switch își face și aici apariția, permițând utilizatorilor să comute între modul G-SYNC pentru un joc fluid și modul Optimus pentru o durată mai mare de viață a bateriei. Având o carcasă subțire, conectivitate Thunderbolt 3 și dimensiunea confortabilă de 15 inchi, Zephyrus S15 transformă visul jocurilor ultra-portabile în realitate. Este cel mai bun laptop Zephyrus pentru jucătorii care călătoresc frecvent.

Vezi video cu ROG Zephyrus S15