HomeProduseLaptopuriROG Zephyrus GX502 – cel mai apreciat laptop de gaming în 2019
ROG Zephyrus S GX502

ROG Zephyrus GX502 – cel mai apreciat laptop de gaming în 2019

Laptop de gaming ROG Zephyrus S GX502GW reprezintă una dintre primele opțiuni ale pasionaților de jocuri și nu numai, care vor și mobilitate alături de performanțe. Acest portabil de gaming a fost subiectul a numeroase review-uri publicate de presa de specialitate și a fost expus în cadrul mai multor evenimente desfășurate pe parcursul anului în România.

Se știe că laptopurile ROG sunt destinate în principal gaming-ului, însă forța lor este apreciată inclusiv de programatori și de profesioniștii din domeniul foto-video. Având în dotare cele mai puternice procesoare și acceleratoare grafice, alături de cantități masive de memorie RAM, laptopurile ROG compilează și rulează aplicațiile în cele mai bune condiții.

Prezent la evenimente de top

În toamna lui 2019, Republic of Gamers a susținut unul dintre cele mai importante evenimente dedicate programatorilor și dezvoltatorilor de jocuri din România. Notebookurile ROG au fost expuse la Dev.Play 2019 pe 7 și 8 noiembrie la Palatul Parlamentului din București, iar vedeta expoziției a fost Zephyrus S GX502GW.

Bucharest Gaming Week a adus laolaltă comunitatea de gaming din țara noastră, precum și cei mai importanți dezvoltatori de jocuri. Alături de aceștia, vedete din showbiz, ziariști și YouTuberi au dat savoare unui eveniment ce capătă amploare de la an la an. Iar laptopul ROG Zephyrus S GX502 a fost din nou în centrul atenției.

Ce specificații are Zephyrus S GX502?

Zephyrus S GX502 dispune de un procesor Intel Core i7-9750H din generația a noua și de un accelerator video NVIDIA GeForce RTX 2070 cu 8GB de memorie GDDR6. Memoria RAM – 16GB DDR4 – este montată direct pe placa de bază existând totuși posibilitatea de a o extinde până la 32GB.

Răcirea AAS îmbunătățită îi permite acestei versiuni să urce până la 1540MHz la 115W cu ROG Boost în Turbo Mode, o frecvență și un consum rezervat laptopurilor de dimensiuni mari.

Laptopul oferă un ecran Full HD de nivel IPS, validat PANTONE, cu rată de refresh de 240Hz și 3 ms timp de răspuns. Tehnologia NVIDIA Optimus asigură funcționarea eficientă atunci când oprim jocul și ne dedicam altor activități, consumul de energie fiind redus substanțial.

Atuuri pentru Zephyrus S:

  • procesor Intel Core i7-9750H
  • ecran IPS ultra-rapid la 240Hz
  • accelerator video GeForce RTX 2070 cu 8GB de memorie GDDR6
  • stocare rapidă pe un SSD de 1TB
  • optimizări prin Armoury Crate pentru un avantaj real în jocuri

Vezi oferta pentru ROG Zephyrus S GX502GW

Apreciat de revieweri

Cum era de așteptat, laptopul a fost apreciat și de publicațiile de tehnologie, precum: ZONAIT.ro, GO4IT.ro, ArenaIT.ro, ImiDoresc.ro etc. Majoritatea au punctat designul, calitatea construcției și ecranul foarte bun. După un test minuțios, echipa Giz.ro a avut niște concluzii elocvente, pe care vi le prezentăm mai jos:

Zephyrus S GX502GW marchează un progres major de la modelul precedent Zephyrus S GX531, acesta oferind performanțe foarte bune într-o carcasă mai compactă, mai ușoară și mai bine făcută, care are totodată și un design standard practic și ergonomic. Noul produs mai oferă o baterie cu o capacitate optimă, un mod dual Optimus/GSync, acces mai ușor la componentele interne, materiale constructive mai bune și o tastatură mai plăcută în utilizare, elemente ce justifică scorul obținut și recomandarea pe care seria GX502 o câștigă din partea noastră.

Urmărește și prezentare video a lui ROG Zephyrus S GX502