HomeStiriASUS WiGig Display transmite jocul direct pe ecranul TV
ASUS WiGig

ASUS WiGig Display transmite jocul direct pe ecranul TV

Unitatea ASUS WiGig Display Dock are rolul de a conecta telefonul ROG Phone II la televizoarele cu diagonală mare. Spre deosebire de alte soluții, WiGig are latențe foarte reduse, care permit o bună derulare a jocului și rezultate finale mai mult decât satisfăcătoare.

Performanțele WiGig sub obținute cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi 802.11ad ce funcționează la frecvența de 60GHz, conexiunea fiind perfectă pentru living. Comparativ cu Miracast sau cu alte soluții similare ce au latențe de aproximativ 500 milisecunde, WiGig reușește să obțină 20 de milisecunde, un fapt bine-venit mai ales în jocurile ce se derulează foarte rapid.

Vezi lista jocurilor de mobil care funcționează la 120fps pe ROG Phone II

Pentru funcționarea în cele mai bune condiții, jucătorul trebuie să se afle într-un con de 120 de grade pentru a obține cea mai bună transmisie, la o distanță de cel mult 5 metri de receptor. Acest aspect nu reprezintă o problemă, jucătorul fiind nevoit oricum să stea în fața televizorului pentru a putea reacționa la provocările din joc.

WiGig Display Dock aduce îmbunătățiri deosebite conexiuni wireless și permite într-un final ca numeroasele jocuri, disponibile în Google Play, să poată fi jucate pe televizoarele cu diagonală mare.

ROG Phone II este construit din primul moment pentru jocuri în modul landscape și beneficiază de o serie de optimizări care îmbunătățesc radical experiența de gaming. Cel mai titrat telefon de gaming este disponibil în magazinele din România.

Vezi oferta PCGarage  Vezi oferta eMAG