HomeProduseLaptopuriROG Zephyrus G14 GA401 beneficiază de extra garanție gratuită pentru achizițiile făcute în luna noiembrie
ROG Zephyrus G14 GA401

ROG Zephyrus G14 GA401 beneficiază de extra garanție gratuită pentru achizițiile făcute în luna noiembrie

Chiar dacă ai achiziționat unul dintre cele mai performante laptopuri cunoscute de om, ceea ce este valabil pentru majoritatea modelelor ASUS disponibile pe piață, o perioadă mai lungă de garanție îți conferă un sentiment suplimentar de confort și siguranță. Din acest motiv, reputatul producător a pregătit o promoție pentru unul dintre cele mai performante modele ale sale, ASUS ROG Zephyrus G14, oferind gratuit o extensie de garanție locală de la 2 ani la 3 ani, cu transport gratuit.

Extensia de garanție ASUS Premium Care oferită gratuit de ASUS este disponibilă, în mod normal, pentru laptopurile de gaming la prețul de 299 lei și se achiziționează / activează în primele 3 luni de la cumpărarea echipamentului. Cu ASUS Premium Care, poți prelungi perioada de garanție, extinde acoperirea garanției și adăuga o protecție suplimentară produsului tău ASUS, cu reparații sau înlocuire fără probleme. Beneficiul este mai mult decât evident, mai ales dacă luăm în calcul faptul că trei ani este un interval destul de decent pentru următorul upgrade de laptop, având în vedere evoluția relativ rapidă a tehnologiilor în computing-ul mobil.

Cum activezi ASUS Premium Care?

  • Pasul 1: Trebuie să devii membru ASUS, prin accesarea site-ului membrilor ASUS, unde te poți înregistra.
  • Pasul 2: Înregistrează-ți produsul pe site-ul membrilor ASUS, cu un clic pe „Înregistrare produs” în coloana din stânga.
  • Pasul 3: Activează ASUS Premium Care, cu un clic pe „Activare extensie garanție” din meniul din partea stângă, după care urmează aceste instrucțiuni:
    • (1) Selectează produsul înregistrat cu care vrei să activezi ASUS Premium Care.
    • (2) Introdu Codul contractului și parola.
    • (3) Fă clic pe Trimiteți pentru a finaliza procesul.

Hardware de top cu protecție maximă

Îți sugerăm două modele performante, ROG Zephyrus G14 GA401IV-HA188T și GA401IU-HE094R, configurații relativ similare, dar situate pe paliere de preț sensibil diferite, de care te vei putea bucura în siguranță până la proximul upgrade.

Cel mai performant model, ROG Zephyrus G14 GA401IV-HA188T, este dotat cu un procesor AMD Ryzen 9 4900HS, are un ecran cu diagonala de 14 inchi, 16 GB de RAM, SSD de 1TB și o placă video NVIDIA GeForce RTX 2060 Max-Q 6GB. Sistemul vine într-un finisaj Gri Eclipsă și este dotat cu spectaculoasa matrice AniMe.

Vezi oferta ROG Zephyrus G14 GA401IV-HA188T

Celălalt model, ROG Zephyrus G14 GA401IU-HE094R, vine cu un procesor AMD Ryzen 7 4800HS, ecran de 14 inchi, 16 GB de RAM, SSD de 512 GB și placă video NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6GB. De data aceasta, finisajul este un elegant Alb și sistemul dispune și el de interesanta matrice AniMe.

Vezi oferta ROG Zephyrus G14 GA401IU-HE094R

Vezi o prezentare ROG Zephryus G14