HomeProduseLaptopuriROG Strix SCAR II are succes acolo unde alții dau greș
ROG STRIX Scar II

ROG Strix SCAR II are succes acolo unde alții dau greș

Laptopul de gaming ROG Strix SCAR II este un model specializat ce netezește calea spre succes. Echipat cu soluții grafice de ultima generație NVIDIA GeForce RTX 2070 și procesoare Intel Core i7 din cea de a opta generație, ROG Strix SCAR II vă oferă putere și un aspect elegant.

Vezi ofertele pentru ROG Strix SCAR II!

Disponibil în variante cu diagonale de 15 și 17 inci, Strix SCAR II este echipat cu un ecran ultra-subțire tactat la 144Hz, cu timp de răspuns de 3ms gri-la-gri (GTG) pentru cursivitate și viteza de răspuns fără egal.

Strix SCAR II, asemeni fratelui său Hero II, beneficiază de o tastatură de gaming, cu tehnologie HyperStrike Pro pentru control și comenzii decisive. Tastatura are formatul inspirat de variantele desktop, incluzând patru taste rapide, iluminat RGB pe patru zone, compatibil Aura Sync și taste ergonomice cu o curbură adâncă de 0,25mm.

Tehnologia exclusivă ROG Overstroke activează mai devreme apăsarea tastei și are o cursă mai lungă pentru un control rapid, precis și fără efort. Tastatura are grupul de taste WASD iluminat cu taste transparente și tehnologie N-key. Aceasta are o durată de viață de 20 de milioane de apăsări rezistând acțiunilor energice din timpul meciurilor tari.

Sistemul termic HyperCool Pro furnizează răcirea performantă necesară pentru a obține tot ce-i mai bun de la procesor și acceleratorul grafic. O placă de răcire extinsă absorbe căldura și o distribuie uniform pentru a evita reducerea termică și pentru a păstra componentele de alimentare ale chipsetului sub 90 de grade Celsius, în timp ce două ventilatoare la 12V, de înaltă performanță, furnizează un flux puternic de aer pentru a crește presiunea pe procesor și nucleul grafic, conducând aerul fierbinte în afara carcasei.

ROG Strix SCAR II GL504

ROG Strix SCAR II GL504