HomeProduseLaptopuriROG Strix G17, gaming pe un laptop „glaciar”
ASUS ROG Strix G17

ROG Strix G17, gaming pe un laptop „glaciar”

Modelul ROG Strix G17 reprezintă o emblemă a stilului elegant și subtil, fiind echipat cu un procesor Intel Core i7-10750H  de generația a 10-a și un GPU GeForce GTX 1660 Ti, care oferă valori FPS foarte ridicate, de care vei putea profita pe deplin cu ajutorul ecranului extraordinar de rapid, cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz.

Aspectul cool al finisajului Glaciar Blue al acestui laptop și accentele luminoase perfect asortate sunt dublate de o dotare hardware robustă, care oferă o experiență de utilizare deosebită.

Inovațiile sistemului de răcire inteligent, cum ar fi pasta termică din metal lichid, duc performanțele la următorul nivel. Soluția de conectivitate Wi-Fi 6 ultra-rapidă și SSD-ul rapid de 512 GB accelerează performanțele, atât în jocuri, cât și în sarcinile de utilizare zilnică.

Inspirat de colaborarea ASUS cu Grupul BMW Designworks, designul modelului Strix G combină într-o manieră elegantă stilul atrăgător cu elementele de răcire de ultimă generație. Marginile reliefate continuă elegant lamelele agresive ale conceptului „Face Off”, adăugând o suprafață sculptată ce îți atrage atenția asupra elementelor de aerisire suplimentare aflate in zona din spate a laptopului. Marginea decalată de sub ecran împinge echilibrul estetic spre partea din spate, punând în evidență marginile asimetrice distincte. Elemente de iluminare LED RGB difuze sunt instalate pe perimetrul carcasei, proiectând culori și efecte de lumină personalizabile în partea din față și pe lateralele sistemului.

Marginile ultra-subțiri utilizate pe lateralele ecranului au permis instalarea unui ecran de dimensiuni mai mari într-o carcasă mai compactă decât cea a majorității laptopurilor standard din această clasă. Laturile ecranului dispar, practic, în timpul utilizării, oferind un nivel de realism deosebit in timpul acțiunii și te ajută să te concentrezi mai bine asupra jocurilor. Iar datorită raportului ecran-carcasă de până la 81,5 %, te poți bucura de o experiență vizuală expansivă în jocuri, streaming, filme și multe altele.

Cu acest laptop, creatorii de conținut se pot concentra pe proiectele de dimensiuni mari, cum ar fi editarea video și randările 3D, rapid și eficient, în timp ce pasionații de jocuri se pot juca, discuta și transmite conținut în timp real, toate simultan.

Vezi oferta G712LU-H7023