HomeStiriPrezentare: ROG Zephyrus G14 cu AniMeMatrix – putere de neoprit pentru gaming
Zephyrus G14 cu AniMeMatrix în compania lui ROG Phone 3

Prezentare: ROG Zephyrus G14 cu AniMeMatrix – putere de neoprit pentru gaming

Laptopurile de gaming pot fi ușoare și subțiri. Dincolo de unitățile masive ce expulzează aer fiebinte prin grilele supra-dimensionate, există un model ce sfidează obișnuitul. Laptopul de gaming ROG Zephyrus G14, echipat cu matrice LED AniMe Matrix și procesoare puternice este construit într-o carcasă compactă, ușor de transportat în orice deplasare.

Portabilul de gaming integrează un accelerator video NVIDIA GeForce RTX 2060 bazat pe cea mai recentă arhitectură Turing, completată de ROG Boost cu frecvențe de până la 1298 MHz la 65 W. Puterea grafică este completată mai departe de tehnologia de sincronizare adaptivă a ratei de refresh a ecranului cu rata de refresh a plăcii video.

ROG Zephyrus G14 este disponibil în țara noastră cu procesoare AMD Ryzen 9 4900HS și Ryzen 7 4800HS. Acestea integrează 8 nuclee și 16 fire de execuție, fiind reglate totodată pentru a facilita managementul termic. Soluțiile de stocare SSD NVMe, cu până la 1TB capacitate oferă atât un spațiu necesar pentru cele mai noi jocuri, cât și latențe reduse pentru sistemul de operare.

Matricea LED AniMe Matrix

Unul dintre cele mai spectaculoase elemente prezente pe noile laptopuri ROG Zephyrus G14 este fără îndoială matricea LED AniMe Matrix. Disponibilă pe anumite configurații Zephyrus G14 recent intrate în țara noastră, AniMe Matrix oferă noi posibilități de personalizare a capacului laptopului cu mesaje și animații în ton cu stilul dinamic al pasionaților de jocuri. Panoul utilizează 1215 LED-uri, fiind un mediu ideal pentru ca jucătorii să-și exprime personalitatea. Fiecare LED emite o strălucire albă cu 256 de niveluri pentru controlul luminozității. Utilizatorii pot importa GIF-uri animate și alte elemente grafice, pot construi animații personalizate cadru cu cadru și pot tasta orice tip de mesaj cu diferite seturi de caractere. Efectele vizuale reacționează la muzică și la alte tipuri de sunet, creând o platformă unică pentru DJi și alți artiști.

Prezentare: ROG Zephyrus G14 cu AniMeMatrix – putere de neoprit pentru gaming