HomeDesktopuriROG prezintă noul STRIX GL10DH – VIDEO

ROG prezintă noul STRIX GL10DH – VIDEO

Republic of Gamers a prezentat de curând un nou sistem de gaming, de dimensiuni reduse și cu performanțe ridicate. Carcasa deosebită are linii curate, cute clare și un finisaj futurist inspirat de armurile luptătorilor. Panoul lateral transparent ne dezvăluie componentele iluminate cu Aura Sync, creând ambianța aparte pentru jocul perfect. Cu un volum de numai 27 de litri, Strix GL10DH integrează componentele vitale într-un corp compact ce ocupă mai puțin spațiu pe birou.

Puterea lui AMD Ryzen 7

ROG Strix GL10DH este un desktop de gaming echipat cu Windows 1,0 ce are la bază un procesor AMD Ryzen 7 3800X și grafica NVIDIA GeForce RTX 2070. AMD Ryzen 7 3800X integrează opt nuclee fizice, cu un total de 16 fire de execuție. Chip-ul este fabricat pe baza procesului de producție FinFET 7nm.

Memoria RAM DDR4 este tactată la 2666MHz și poate urca până la 32GB în cazul modelelor ROG STRIX GL10DH.

Stocarea de înaltă performanță – cu SSD-uri M.2 PCIe – oferă viteze mari și timpi de încărcare foarte mici pentru cele mai noi jocuri AAA. Sistemul poate fi personalizat cu ajutorul panoului de comandă Armory Crate, ce include Aura Sync și un set de reglaje de nivel profesional, totul într-o interfață eficientă.

Vezi prezentarea lui ROG STRIX GL10DH