HomeProduseDesktopuriROG Huracan G21CX – noua ediție a celebrului PC compact de gaming este disponibil în România
ROG Huracan G21CX

ROG Huracan G21CX – noua ediție a celebrului PC compact de gaming este disponibil în România

ROG Huracan G21CX reiterează succesul celebrului PC compact de gaming lansat în 2018 și premiat în această primăvară de IF International Forum Design GmbH, cea mai veche organizație de design.

Noile modele – echipate cu procesoare Intel Core i7 și i9 din generația a 9-a – sunt disponibile de la începutul lunii septembrie pe piața românească.

ROG Huracan este apreciat pentru arhitectura lui ultra-eficientă, fiind diferit de orice alt desktop de gaming. Este compact și cântărește doar 8,5 kg. Carcasa are un stil agresiv, cu un design asimetric, iar un capac magnetic pliabil activează un overclocking automat la simpla ei deschidere. Fluxul de aer crește astfel în interiorul sistemului și permite îmbunătățirea performanțelor procesorului și ale acceleratorului grafic.

Primele trei modele ajunse pe piața românească sunt echipate cu plăci video NVIDIA GeForce RTX 2060 cu 6GB, NVIDIA GeForce RTX 2070 cu 8GB și NVIDIA GeForce RTX 2080 cu 8GB. Prețurile pornesc de la aproximativ 8399 lei (TVA inclusiv).

Totodată, capacitatea de memorie RAM pornește de la 8GB și ajunge la 32GB în cazul configurației maxime. Aceasta are la bază procesorul Intel Core i9-9900K de generația a 9-a, cu 8 nuclee fizice și 16 fire de execuție. Stocarea este hibridă, folosind un hard disk de 2TB și un SSD rapid cu 512GB capacitate.

Consultă ofertele locale pentru modelele ROG Huracan G21CX

Nu doar capacul pliabil de pe partea dreaptă poate fi îndepărtat. Pentru a asigura faptul că sistemul va fi întotdeauna gata de luptă, ambele panouri laterale se deschid pentru a vă oferi acces rapid la componentele interne, atunci când veți dori să adaugați noi componente hardware. Urmărește aici cât de simplu se poate realiza un upgrade.