HomeStiriOamenii de la ASUS: Sascha Krohn

Oamenii de la ASUS: Sascha Krohn

ASUS e una dintre cele mai apreciate companii la nivel global. Inspirat de sloganul „În Căutarea Incredibilului / In Search of Incredible”, ASUS a câștigat mii de premii în 2018, figurând în „Topul Global 2000 de companii publice” realizat de Forbes, în „Top 100 Lideri globali din tehnologie” publicat de Thomson Reuters și situându-se printre „Cele mai admirate companii din lume”, potrivit publicației Fortune.

Ceea ce îmi place cel mai mult la ASUS este deschiderea către idei noi. Angajaților li se oferă libertatea de a fi inovatori. Încercăm mereu ceva nou și diferit pentru a îmbunătăți lucrurile. Dacă aveți sugestii interesante și convingeți oamenii potriviți cu ideile voastre interesante, puteți influența cu adevărat produsele. Este cel mai satisfăcător lucru.

Este îmbucurător să lucrezi cu ingineri și diferiți experți pe diverse componente. În poziția mea, ajung să aflu numeroasele istorii și detalii despre produse, pe care majoritatea nu le știu. Cel mai amuzant lucru despre munca la ASUS este să vezi că cele mai noi produse prind viață, câte puțin, bucată cu bucată. Să vezi că lucrurile progresează de la o idee minusculă la un produs real este uimitor. Este incredibil, pentru un pasionat ca mine, să aibă acces la toate proiectele secrete și să știe ce se întâmplă și în industrie. Producem produse cu adevărat captivante, spune Sascha Krohn, PR tehnic, despre munca sa în cadrul companiei ASUS.

Video: Sascha Krohn despre munca sa la ASUS