HomeProduseRucsacuri pentru laptopuriROG asezonează laptopurile de gaming cu o linie fresh de genți și rucsacuri Archer
Noua serie de genți și rucsacuri ROG Archer (2022)

ROG asezonează laptopurile de gaming cu o linie fresh de genți și rucsacuri Archer

În cadrul evenimentului “For Those Who Dare: The Rise of Gamers” din cadrul CES 2022 am asistat la o avalanșă de lansări de laptopuri de gaming Republic of Gamers, precum ROG Zephyrus Duo 16, ROG Zephyrus G14, ROG Strix SCAR și ROG Strix G. Am primit și cea mai puternică tabletă de gaming a momentului – ROG Flow Z13.

Cu siguranță, ți-ai dori un astfel de echipament de top pentru planurile tale de gaming sau de producție din 2022. În cazul unei achiziții, nu uita să îl accesorizezi cu o geantă sau un rucsac special ROG din linia fresh Archer. Îi vei asigura o protecție adecvată laptopului și vei transmite vizual apartenența ta la cea mai apreciată Republică, cea a jucătorilor bine pregătiți!

Archer Messenger 14 este construit pentru a transporta electronicele esențiale, având o mulțime de buzunare mici și suficient spațiu pentru un laptop de până la 14 inci.

Rucsacul Archer Backpack 15.6 poate transporta echipamentul necesar pe parcursul unei zile, în timp ce Backpack 17 folosește compartimente modulare pentru a putea transporta mai multe accesorii de gaming, foto sau cele destinate creării de conținut, având inclusiv o curea dedicată pentru trepied.

Archer Weekender 17 include o căptușeală suplimentară pentru călătoriile mai lungi și poate fi purtat ca un rucsac sau ca o geantă de voiaj, pentru a se potrivi oricărui scenariu. Toate rucsacurile Archer folosesc materiale ușoare, durabile și hidrofobe pentru a rezista la utilizare intensă, alături de elemente de design ROG subtile, dar remarcabile, pentru un stil unic.