HomeStiriLansariCES 2022: ROG Zephyrus G14 se actualizează, păstrându-și statutul de cel mai puternic laptop de gaming 14″
ROG Zephyrus G14

CES 2022: ROG Zephyrus G14 se actualizează, păstrându-și statutul de cel mai puternic laptop de gaming 14″

ROG Zephyrus G14 este o mașină de jocuri puternică într-un format elegant și ultra-portabil, ce se bucură de mai multe îmbunătățiri în 2022. Pe lângă update-ul hardware AMD și NVIDIA, AniMe Matrix™ are acum mai multe LED-uri, iar rama superioară integrează webcam.

Noul Zephyrus G14 este echipat cu Windows 11, un procesor din seria AMD Ryzen 9 6000 și o grafică din seria AMD Radeon™ RX 6000S cu MUX Switch, pentru cea mai bună performanță posibilă.

Sistemul de răcire ROG Intelligent Cooling cu Liquid Metal și o cameră de vapori personalizată susțin o performanță excelentă, în timp ce memoria RAM DDR5 și un SSD PCIe® de 1TB permit un multitasking rapid.

Conceput pentru a oferi putere premium într-un pachet ultra-portabil, elegantul Zephyrus G14 este disponibil în culorile Eclipse Gray sau Moonlight White, având o plăcuță de identificare Prismatic Logo cu o nuanță holografică și reflectorizantă, care cu siguranță va întoarce privirile. Capacul este, de asemenea, acoperit cu 14.969 de orificii frezate la CNC, cu 1.449 de mini LED-uri pe modelele cu afișajul AniMe Matrix™, mai multe LED-uri decât modelul de anul trecut, pentru a oferi noi posibilități de animație.

Zephyrus G14 este, de asemenea, unul dintre primele laptopuri ROG care dispune de noul afișaj Nebula de la ROG, care oferă 120 Hz la rezoluție QHD cu o luminozitate maximă de 500 de niți, o acoperire de 100% a gamei de culori DCI-P3 și un timp de răspuns de 3ms – cu Dolby Vision, Adaptive Sync și validare Pantone® pentru o experiență uimitoare și culori precise, care reduce la minimum sacadările și efectul de rupere a imaginilor.

Suportul Dolby Atmos, matricea de microfoane 3D cu anularea zgomotului prin AI în două direcții și conexiunea Wi-Fi 6E completează acest sistem puternic și portabil.

RECOMANDARE: Află mai multe despre lansările ROG de la CES 2022