HomeStiriROG Chimera oferă puterea unui desktop într-un pachet compact
ROG Chimera

ROG Chimera oferă puterea unui desktop într-un pachet compact

Tehnologiile de gaming, disponibile pe desktop, sunt puternice, au un consum ridicat de energie și ocupă un volum considerabil în carcasă. Mai mult, din cauza consumului ridicat de energie electrică sunt necesare o serie de tehnologii suplimentare de furnizare a curentului stabilizat și a răcirii eficiente a chipurilor.
ASUS a reușit să realizeze imposibilul și a reușit să obțină rezultate remarcabile într-o zonă în care alții nici nu au avut curajul să încerce.

ROG Chimera – puterea unui desktop într-un pachet portabil

ROG Chimera este primul laptop de gaming din lume ce are un ecran Full HD de 17,3 inci, cu tehnologie G-SYNC, o rată de reîmprospătare de 144Hz și un timp de răspuns de 7ms. Echipat cu un procesor Intel Core i7-7820HK supratactat din fabrică, ce atinge din primul moment viteze incredibile de până la 4.3GHz, noul model le permite gamerilor să joace titlurile AAA la cele mai ridicate setări.

Împreună cu grafica NVIDIA GeForce GTX 1080, ce poate ajunge la o frecvență de până la 1974MHz și sistemul de operare Windows 10, Chimera oferă o putere de neegalat. Laptopul aduce împreună tot ce-i mai bun de la un portabil și de la o consolă de jocuri: prin încorporarea Xbox Wireless, utilizatorii pot conecta rapid la PC accesorile Xbox favorite, fără a fi nevoie de multiple adaptoare și fără a fi necesar să schimbe cablurile atunci când comută între consolă și PC.