HomeStiriASUS a prezentat The Edge of Beyond la IFA 2017

ASUS a prezentat The Edge of Beyond la IFA 2017

Vicepreședintele ASUS, Eric Chen, a urcat pe scena evenimentului de presă The Edge of Beyond de la IFA 2017 Berlin, dezvăluind casca ASUS Windows Mixed Reality, ZenBook Flip 14 și ZenBook Flip 15. Pe scenă au mai fost expuse produsele ZenBook Flip S și VivoBook Flip 14, precum și cele mai noi laptopuri din seriile ZenBook și VivoBook, ce împing mai departe granițele designului, pentru a oferi cea mai evoluată și rafinată experiență de utilizare.

„Devotamentul și ambiția noastră pentru a crea incredibilul sunt ușor de observat în noua linie de laptopuri 2-în-1 și sunt încântat să mă întorc la IFA pentru a le prezenta consumatorilor europeni,”

a declarat domnul Chen. ”

Sunt, de asemenea, încântat de colaborarea noastră cu Microsoft și de faptul că suntem în prima linie a tehnologiei cu casca de realitate virtuală ASUS Windows Mixed Reality, ce le permite utilizatorilor să exploreze lumile reale și virtuale așa cum nu au mai făcut-o până acum. „

Casca ASUS Windows Mixed Reality este construită pe baza tehnologiei Microsoft și le aduce utilizatorilor o lume reală și o experiență virtuală imersivă, lăsându-i să vadă mediul într-o manieră complet nouă și să exploreze noi lumi, ce pun la încercare imaginația. Casca beneficiază de un design elegant cu desene 3D și este construită din materiale confortabile și ușoare.

ASUS Windows Mixed Reality

ASUS Windows Mixed Reality

Colaborarea dintre ASUS și Microsoft Corp. pentru casca ASUS Windows Reality Mixed Reality subliniază parteneriatul puternic și angajamentul acestora de a crea tehnologii inovatoare și de a le oferi utilizatorilor experiențe de înaltă calitate.

“Suntem încântați de colaborarea noastră cu ASUS pentru casca Windows Mixed Reality, ce pune în valoare un conținut uimitor, într-un dispozitiv accesibil și ușor de instalat.”

a declarat Peter Han, vicepreședinte, Partner Devices and Solutions, Microsoft.

“Windows Mixed Reality, împreună cu designul și materialele ASUS, oferă o experiență distractivă și confortabilă, permițându-le consumatorilor să obțină mai mult și să-și lase imaginația să evadeze. ”

Evenimentul de presă The Edge of Beyond Press Event – IFA 2017

Alături de casca ASUS Windows Mixed Reality, produsele prezentate pe scenă includ: ZenBook Flip 14, cel mai ușor portabil 2-în-1 din lume cu grafică discretă; ZenBook Flip 15, un laptop 2-în-1 cu ecran 4K UHD și grafică NVIDIA GeForce GTX1050 pentru jocuri; ZenBook Flip S, cel mai subțire laptop convertibil din lume și VivoBook Flip 14, un laptop convertibil cu design NanoEdge ce oferă un ecran de 14 inci într-o carcasă similară ca dimensiuni cu cea a unui laptop tradițional de 13 inci.

La evenimentul de presă The Edge of Beyond, ASUS a introdus, de asemenea, noi linii de monitoare și echipamente de rețea, incluzând RT-AC86U, un router Wi-Fi din clasa AC2900 ce oferă viteze extreme și acoperire largă; RT-AX88U, primul router ASUS cu noua generație Wi-Fi 802.11ax pentru viteze de până la 5952Mbps și monitoarele premiate iF Award, Designo Curve MX38VC și Designo Curve MX32VQ, cu diagonale de 37,5 inci și 31,5 inci, și design superb, inspirat de cadranul solar.

Asus Zenbook 3 Deluxe UX490

Asus Zenbook 3 Deluxe UX490

Toate produsele prezentate vor fi expuse la ASUS Sales & Media Lounge din Berliner Freiheit, în perioada 1-2 septembrie și 4-5 septembrie 2017, între orele 9.00 – 19.00. Vizitatorii IFA 2017 sunt invitați să experimenteze cele noi produse ASUS.