HomeStiriRețele mai rapide cu ASUS RT-AC88U
ASUS RT-AC88U

Rețele mai rapide cu ASUS RT-AC88U

Routerul ASUS RT-AC88U accelerează traficul în rețea cu ajutorul a tehnologiei Broadcom NitroQAM obținând rate de transfer de până la 3167Mbit/s. Designul cu patru antene, combinat cu ASUS AiRadar pentru modelarea semnalului radio, oferă o acoperire mai largă și mai stabilă.

RT-AC88U are la bază un procesor dual-core, tactat la frecvența de 1.4GHz, pentru performanțe superioare în utilizare. Rata de transfer a datelor prin portul USB poate atinge valori de până la 100MB/s, în timp ce transferul de la WAN către LAN se apropie de 1800Mbps.

ASUS RT-AC88U

ASUS RT-AC88U

Opt conexiuni Gigabit LAN

Cu ajutorul celor 8 interfețe Gigabit LAN cu care este echipat RT-AC88U se pot conecta până la opt dispozitive compatibile Ethernet în mod simultan. Dispozitivele ce nu dispun de o interfață Wi-Fi, cum ar fi televizoarele inteligente, consolele pentru jocuri, unitățile de redare conținut media, player-ele digitale, dispozitivele de stocare NAS și altele pot fi conectate acum la port-urilor lor dedicate, făcând astfel din RT-AC88U centrul de divertisment digital al rețelei voastre personale.

ASUS RT-AC88U

ASUS RT-AC88U

Pachete de date prioritizate

Lățimea de bandă necesară jocurilor sau aplicațiilor multimedia poate fi rezervată cu ajutorul soluției Adaptive QoS (Quality of Service), ce permite utilizatorului să prioritizeze cu ușurință pachetele de date și activitățile de rețea dedicate. Este posibilă chiar atribuirea unei o lățimi de bandă dedicată în modul gamer solo, făcând din RT-AC88U aliatul perfect pentru jocuri cu latențe foarte scăzute oriunde în casă.

Jocuri online mai rapide

Pasionații de jocuri online vor aprecia routerul RT-AC88U datorită acceleratorului integrat, motorizat de Gamers Private Network de la WTFast. Timpul de răspuns la ping și variația sunt parametrii tehnici critice ce pot afecta vitezele de răspuns ale jocurilor online, iar valorile lor depind în principal de ruta urmată de către pachetele de date generate de jocuri către și dinspre destinația acestora.

ASUS RT-AC88U

ASUS RT-AC88U

Soluția Gamers Private Network (GPN) de la WTFast efectuează în mod automat optimizarea rutelor, alegând rutele cele mai eficiente pentru pachetele de date generate de către jocuri, ceea ce se traduce printr-o reducere a timpului de răspuns la ping și pierderi minimale de pachete.

Alte inovații includ suportul pentru Link Aggregation 802.3ad, ce permite combinarea a două porturi Gigabit Ethernet LAN într-o singură conexiune cablată. ASUS RT-AC88U este alegerea ideală pentru utilizatorii care doresc o acoperire extinsă, ușurință în exploatare, conexiuni mai rapide și mai stabile.

Prezentare video ASUS RT-AC88U