HomeStiriLansariRepublic of Gamers lansează telefoanele de gaming ROG Phone 5s

Republic of Gamers lansează telefoanele de gaming ROG Phone 5s

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat astăzi noile smartphone-uri de gaming ROG Phone 5s și ROG Phone 5s Pro, cele mai recente și mai puternice modele adăugate la familia ROG Phone 5, care a schimbat jocurile mobile. Pregătite pentru victorii cu ajutorul platformei mobile 5G Snapdragon 888+, noile smartphone-uri ROG Phone 5s și 5s Pro duc jocurile mobile la următorul nivel.

Atuurile ROG Phone 5s

  • Platformă mobilă flagship Snapdragon® 888+ 5G, cu până la 18 GB de memorie RAM LPDDR5 și sistem de răcire optimizat GameCool 5
  • Ecran Samsung E4 AMOLED de 144 Hz / 1 ms, cu o rată de eșantionare tactilă nativă de 360 Hz; ecran color matricial dorsal ROG Vision pe ROG Phone 5s Pro
  • Senzorii laterali ultrasonici cu control dual suportă acum gesturi precum tap-and-slide; a fost lansat noul accesoriu ROG Lighting Armor Case
  • Pachete tematice unice bazate pe titluri de jocuri populare sunt disponibile pentru toate telefoanele din seriile ROG Phone 5 și 5s

Modelul ROG Phone 5s este disponibil în România de la data lansării, în timp ce ROG Phone 5s Pro este așteptat pe piața locală la începutul lunii decembrie.

VEZI OFERTA ONLINE

Seria ROG Phone 5s este alimentată pentru a învinge, fiind echipată cu cea mai recentă platformă mobilă flagship Snapdragon® 888+ 5G, cu capabilități 5G avansate și caracteristici premium Snapdragon Elite Gaming™. Această putere de procesare impresionantă este completată de până la 18 GB de memorie RAM rapidă LPDDR5. Sistemul de răcire optimizat GameCool 5 cu AeroActive Cooler 5 și managerul de performanță din Armoury Crate asigură performanța maximă pentru orice scenariu de joc.

Afișajul AMOLED de 144 Hz / 1 ms utilizat în seria ROG Phone 5s se mândrește cu o rată de eșantionare tactilă1 nativă de 360 Hz, pentru o experiență de joc super fluidă și fără întreruperi. În plus, ROG Phone 5s Pro dispune de o versiune color a ecranului matricial dorsal inovator ROG Vision, care afișează animații personalizabile ca răspuns la o varietate de evenimente de sistem.

Sistemul de control AirTrigger 5, deschizător de drumuri și încă neegalat, suportă acum cei doi senzori tactili posteriori de pe ROG Phone 5s Pro, oferind jucătorilor mobili capacități de control cu adevărat asemănătoare cu cele ale unei console. Senzorii laterali ultrasonici de pe ambele modele suportă, de asemenea, gesturi duble, cum ar fi tap-and-slide sau tap-and-swipe, pentru un control total.

De asemenea, ROG a colaborat cu unele dintre cele mai populare titluri de jocuri pentru a oferi proprietarilor de telefoane din seriile ROG Phone 5 și 5s o colecție de pachete tematice2 diferite, pe care aceștia le pot folosi pentru a-și transforma telefonul ROG Phone într-un dispozitiv de gaming cu adevărat unic.

Pentru cei care îndrăznesc

Cea mai recentă platformă mobilă flagship Snapdragon 888+ 5G, care alimentează seria ROG Phone 5s, oferă performanțe sporite, viteză de neegalat și WiFi 6E3 de clasă multi-gigabit, pentru a duce experiența jocurilor mobile la un alt nivel. Cu o viteză de ceas care a ajuns acum până la incredibila valoare de 3 GHz4, performanța CPU este concepută pentru a oferi o putere de procesare mobilă de neegalat. Toate modelele dispun, de asemenea, de până la 18 GB de memorie RAM rapidă LPDDR5, pentru a spori în mod dramatic performanța generală a jocurilor.

Pentru a permite o performanță maximă susținută, sistemul de răcire GameCool 5 din seria ROG Phone 5s are o structură termică optimă, care conține un CPU centrat, cu bateria împărțită în două părți, câte una situată de fiecare parte a procesorului. Astfel, se asigură transferul căldurii generate de CPU către toate marginile și colțurile șasiului simultan, pentru o eficiență termică sporită. Camera de vapori 3D reconfigurată și foile de grafit extinse ajută, de asemenea, la răspândirea uniformă a căldurii pe tot dispozitivul, pentru a reduce acumularea de căldură în centru. AeroActive Cooler 5 preia și evacuează o cantitate incredibilă de aer direct în centrul telefonului – chiar acolo unde se află procesorul – pentru a oferi o scădere uimitoare de până la 10°C a temperaturii procesorului5.

Managerul de performanță din aplicația Armoury Crate include faimosul nostru X Mode, cu mai multe profiluri de sistem, care le oferă jucătorilor și mai multe setări de performanță și instrumente de reglare a performanțelor, astfel încât aceștia își pot adapta instantaneu telefonul la sarcina pe care o au de îndeplinit.

Îndrăznește să vezi

Ecranele de ultimă generație au fost o trăsătură distinctivă a ROG Phone încă de la începuturile sale, iar seria ROG Phone 5s continuă această tradiție. Dispunând acum de o rată de eșantionare tactilă nativă de primă clasă, de 360 Hz, afișajul Samsung E4 AMOLED de 144 Hz / 1 ms oferă o experiență de joc extrem de fluidă, cu o latență tactilă ultra-redusă. Reglate în colaborare cu Pixelworks®, lider în domeniul procesării vizuale, imaginile supreme sunt îmbunătățite și mai mult cu o acuratețe a culorilor de top la nivel mondial, tehnologie HDR mereu activă6 pentru a îmbunătăți imaginile non-HDR și un ecran protejat de cea mai rezistentă sticlă Corning® Gorilla® Glass Victus™. Seria ROG Phone 5s este construită pentru a rezista – și construită pentru a câștiga.

ROG Phone 5s Pro dispune în plus de o versiune color a ROG Vision, ecranul matricial dorsal unic, care evidențiază spiritul creativ ROG. ROG Vision poate afișa o varietate de animații elegante, care îți pot arăta dacă ROG Phone 5s Pro se încarcă, dacă există un apel primit, dacă modul X este activat și multe altele. Gamerii își pot crea chiar și propriile animații personalizate, pentru a-și personaliza și mai mult telefonul.

Construite pentru gameri

Controlul total este caracteristica esențială a seriei ROG Phone 5s, iar sistemul de control AirTrigger 5 oferă jucătorilor moduri distincte de a interacționa cu ROG Phone 5s sau 5s Pro, oferind un nivel de control al jocului de neegalat. AeroActive Cooler 5 dispune, de asemenea, de două butoane fizice suplimentare pentru a permite o experiență de joc autentică, asemănătoare cu cea a unei console.

În plus, ROG Phone 5s Pro dispune de senzori tactili inovatori ascunși pe capacul din spate, care oferă funcții de declanșare L2/R2, la fel ca un controler de consolă de jocuri. Aceștia pot fi controlați cu ajutorul sistemului AirTrigger 5 și funcționează împreună cu senzorii cu ultrasunete, butoanele AeroActive Cooler 5 și comenzile de mișcare, pentru a oferi un control complet și o experiență de joc totală.

Sistemul audio GameFX de pe ROG Phone 5s Pro dispune de difuzoare duble simetrice cu șapte magneți pentru efecte sonore stereo cu adevărat echilibrate și de o mufă pentru căști de 3,5 mm, împreună cu un DAC ESS de calitate hi-fi. Ambele au fost optimizate în colaborare cu specialiștii audio de la Dirac, oferind seriei ROG Phone 5s o calitate audio cu adevărat impresionantă și un peisaj sonor mai larg. Pe lângă sunetele de calitate superioară, GameFX oferă, de asemenea, efecte sonore cristaline în timpul jocului și peisaje sonore puternice din punct de vedere auditiv.

Pachete tematice exclusive

Gamerilor le place să folosească personaje și ecrane din jocurile lor preferate pentru a-și etala stilul. Ne-am asociat cu unele dintre cele mai populare titluri de jocuri pentru a crea o serie de pachete tematice diferite, pe care proprietarii le pot folosi pentru a-și transforma telefoanele din seria ROG Phone 5 sau ROG Phone 5s într-un dispozitiv de gaming cu adevărat unic.

SPECIFICAȚII7

ASUS ROG Phone 5s ASUS ROG Phone 5s Pro
Procesor Procesor octa-core pe 64 de biți la 2,995 GHz Snapdragon® 888+ Platformă Mobilă 5G pe 5 nm
GPU Qualcomm® Adreno™ 660
Sistem de operare Android™ 11 cu ROG UI
Ecran Ecran Samsung E4 AMOLED de 6,78 inchi 20.4:9 (2448 x 1080) 144 Hz / 1 ms
Luminozitate de 800 de niți lizibilă în aer liber
Luminozitate de vârf de 1.200 de niți
Delta-E < 1
Acoperire gamut de culoare DCI-P3 de 111,23%
Corning® Gorilla® Glass Victus™
Suportă afișaj Always-On
Certificat HDR10 și HDR10+
Ecran tactil capacitiv cu multitouch cu 10 puncte (suportă atingere prin mănușă)
Ecran Samsung E4 AMOLED de 6,78 inchi 20.4:9 (2448 x 1080) 144 Hz / 1 ms
Luminozitate de 800 de niți lizibilă în aer liber
Luminozitate de vârf de 1.200 de niți
Delta-E < 1
Acoperire gamut de culoare DCI-P3 de 111,23%
Corning® Gorilla® Glass Victus™
Suportă afișaj Always-On
Certificat HDR10 și HDR10
Ecran tactil capacitiv cu multitouch cu 10 puncte (suportă atingere prin mănușă) Ecran matricial dorsal colorat ROG Vision (PMOLED color)
Dimensiuni 173 x 77 x 9,9 mm
Greutate 238 g
Baterie 6000 mAh
Memorie 8 / 12 / 16 / 18 GB LPDDR5 RAM 18 GB LPDDR5 RAM
Stocare 128 / 256 / 512 GB UFS 3.1 ROM 512 GB UFS 3.1 ROM
Senzori Senzor de amprentă digitală integrat în ecran, recunoaștere facială, accelerometru, busolă electronică, giroscop, senzor de proximitate, senzor de lumină ambientală, senzori ultrasonici pentru AirTrigger 5 și de presiune Senzor de amprentă digitală integrat în ecran, recunoaștere facială, accelerometru, busolă electronică, giroscop, senzor de proximitate, senzor de lumină ambientală, senzori ultrasonici pentru AirTrigger 5 și de presiune
Tehnologie wireless Wi-Fi 6E integrat (802.11a/b/g/n/ac/ax, 2×2 MIMO)
Bluetooth® 5.2 (HFP + A2DP + AVRCP + HID + PAN + OPP), suportă Qualcomm® aptX™ Adaptive
WiFi Direct
NFC
Navigație Suport pentru GPS GNSS (L1/L5), Glonass (L1), Galileo (E1/E5a), BeiDou(B1i/B1c/B2a), QZSS (L1/L5) și NavIC (L5)
Porturi I/O Lateral și jos:
USB-C®
Cameră principală 24 MP
Camere dorsale 64 MP (Camera principală Sony® IMX686) + 13 MP (125° cameră ultrawide) + 5 MP (Macro)
Deșteptare prin voce Da
Boxe Boxe simetrice duble cu proiecție frontală și cu Dirac HD Sound
Boxă stereo cu 7 magneți cu amplificator Cirrus Logic pentru un efect sonor mai puternic, mai profund și mai puțin distorsionat
NFC Suportat
Culori Phantom Black și Storm White Phantom Black

Note:
1Performanța reală poate varia în funcție de condiții.
2Disponibilitatea pachetelor tematice poate varia în funcție de regiune.
3Disponibilitatea și caracteristicile WiFi 6E depind de limitările legale și de coexistența cu WiFi 5 GHz. Este posibil ca numărul de canale suplimentare de 160 MHz disponibile să fie mai mic de 7.
4Viteza exactă măsurată la 2,995 GHz din datele de performanță ale producătorului.
5Rezultatul testului furnizat de laboratoarele ASUS, în comparație cu temperatura pielii de pe ROG Phone 5s Pro fără AeroActive Cooler 5.
6Visual Enhancement (conversia dinamică de la SDR la HDR) poate fi activată manual pentru jocurile selectate în setările profilurilor de scenariu. Pentru a afla mai multe despre tehnologia Always-on HDR, te rugăm să vizitezi: https://www.pixelworks.com/en/mobile
7Specificațiile, conținutul și disponibilitatea produselor pot fi modificate fără notificare prealabilă și pot fi diferite de la o țară la alta. Performanțele reale pot varia în funcție de aplicații, utilizare, mediu și alți factori. Specificațiile complete sunt disponibile la http://www.asus.com.

Snapdragon și Snapdragon Elite Gaming sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Qualcomm Incorporated.
Snapdragon și Snapdragon Elite Gaming sunt produse ale Qualcomm Technologies, Inc. și/sau ale filialelor sale.