HomeCampanii si concursuriASUS oferă creatorilor de conținut instrumentele din suita Adobe Creative Cloud
Promoție Adobe Creative Cloud la achizițiile ASUS

ASUS oferă creatorilor de conținut instrumentele din suita Adobe Creative Cloud

Talentul este unul dintre principalele ingrediente ale creației de conținut! Dar fără instrumente adecvate, care să-ți transforme ideile și orice altă formă de inspirație în conținut adecvat pentru diversele formate multimedia, tot talentul tău va fi foarte lent descoperit sau chiar deloc. Așadar, pentru a fi un adevărat creativ digital ai nevoie de aplicații care să dea frâu liber imaginației tale.

Din acest motiv, ASUS și Adobe și-au unit forțele pentru a se asigura că profesioniștii creativi de astăzi sunt echipați cu hardware-ul și software-ul puternic de care au nevoie pentru a-și aduce la viață cele mai bune idei. Așa că, în special cei care fac primii pași în această direcție, vor aprecia promoția gândită de cei doi reputați producători: prin achiziționarea de produse ASUS eligibile, vei putea primi abonamente gratuite pe trei luni, sau pe o lună la suita Adobe Creative Cloud, care oferă access la peste 20 de aplicații creative de top pentru sistemele desktop și pentru platformele mobile.

Alege oferta cea mai potrivită pentru tine

Abonamentul Adobe Creative Cloud include 100 GB spațiu de stocare, Adobe Portfolio, Adobe Fonts și multe altele.

ASUS Dial și Panoul de control, spre exemplu, îi ajută pe creatori să navigheze intuitiv în Adobe Photoshop, Lightroom, After Effects și Premiere Pro. Adobe Creative Cloud îți oferă întreaga colecție de aplicații creative Adobe pentru desktop și mobil, de la cele esențiale, precum Adobe Photoshop, până la uneltele inovative de genul Adobe XD. Vei primi, de asemenea, șabloane încorporate pentru a-ți accelera proiectele și a-ți îmbunătăți abilitățile.

Abonamentul pe trei luni la Adobe Creative Cloud poate fi obținut cumpărând un laptop ASUS eligibil din seria pentru creatori, inclusiv ProArt Studiobook și Zenbook Pro Duo, un sistem desktop ASUS ProArt, un monitor ASUS ProArt sau o placă de bază ASUSAbonamentul pe o lună la Adobe Creative Cloud vine odată cu achiziția unui laptop eligibil ASUS, a unui monitor, a unei plăci de bază, a unei plăci grafice sau a unui drive optic. Premiile au o valoare de până la 238,47 $.

Laptopuri eligibile pentru un abonament pe 3 luni: ProArt Studiobook 16 Pro (OLED) W7600, ProArt Studiobook 16 Pro (OLED) W5600, ProArt Studiobook 16 (OLED) H7600, ProArt Studiobook 16 (OLED) H5600, Zenbook Pro Duo 15 (OLED) UX582, Zenbook Pro 15 (OLED) UM535, Zenbook Duo 14 UX482, VivoBook Pro 16X (OLED) M7600, VivoBook Pro 16X (OLED) N7600, VivoBook Pro 14X (OLED) M7400, VivoBook Pro 14X (OLED) N7400, Vivobook Pro 15(OLED) M3500, Vivobook Pro 15 (OLED) K3500, VivoBook Pro 14 (OLED) M3401, VivoBook Pro 14 (OLED) K3400, Zenbook 14X (OLED) UX5400, Zenbook 14X (OLED) UX5401, Zenbook 14X(OLED) UM5401, Zenbook Flip 14 (OLED) UP5401, Zenbook Flip 14 (OLED) UN5401, Zenbook 13 (OLED) UM325, Zenbook Flip 15 (OLED) UX564, Zenbook Flip 15 UM562.

Creatorii de conținut folosesc plăci video, platforme solide și monitoare profesionale. Astfel, toate plăcile video din seriile AMD Radeon RX6000 și NVIDIA GeForce GTX/RTX, precum și monitoarele ASUS ProArt sunt însoțite de abonamentul gratuit pe 3 luni, celelalte display-uri ASUS și ROG fiind eligibile pentru o subscripție de o lună.

Următoarele plăci de bază le aduc posesorilor acces la suita Adobe fără cost timp de 3 luni: ROG MAXIMUS Z690, ROG Strix Z690, ROG MAXIMUS XIII EXTREME GLACIAL, ROG MAXIMUS XIII APEX, ROG Strix X570-E GAMING WIFI II, ROG CROSSHAIR, ROG X570, ROG Strix B550, ROG Strix Z590, ROG Strix B560, ROG MAXIMUS XIII EXTREME, ROG MAXIMUS XIII HERO, ROG ZENITH II EXTREME ALPHA, ROG STRIX X299-E GAMING II, ROG STRIX B450-F GAMING, ROG STRIX B450-F GAMING II, ROG STRIX B460-F GAMING și ROG STRIX TRX40-XE GAMING.

Pentru a vedea întreaga listă de produse eligibile, te rugăm să citești secțiunea Produse Eligibile de pe site-ul promoției.

Premiile pot fi revendicate de persoanele care cumpără produse eligibile începând cu data de 1 august 2021 și până la data de 15 septembrie 2022. Procesul de revendicare a început la data de 14 septembrie 2021, ora 19:00 și se va termina anul viitor, la 15 noiembrie 2022.

La finalul perioadei de valabilitate a abonamentului gratuit, poți accesa în continuare Adobe Creative Cloud All Apps sau alte produse Creative Cloud prin achiziționarea unui abonament la prețul curent. Dacă nu îți reînnoiești abonamentul, acesta se consideră anulat.

Cum să revendici abonamentul gratuit

Abonamentul tău gratuit la Adobe Creative Cloud poate fi revendicat prin intermediul paginii ofertei ASUS, sau, dacă este vorba de achiziția unui laptop sau a unui sistem desktop, prin aplicația MyASUS sau fereastra pop-up a acestei aplicații.

Pentru a folosi aplicația MyASUS va trebui să ai un ID ASUS, pe care îl poți crea foarte ușor cu ajutorul unui asistent. Odată ce te-ai logat, apasă „Redeem NOW!” („Revendică ACUM!”) și nu uita să selectezi „Înregistrează produsul în contul meu”, după care urmează instrucțiunile care vor apărea pe ecran. Înregistrarea produsului se face completând numărul de serie și codul de verificare și apoi încărcând o copie a chitanței primite la achiziția produsului.

Ulterior, vei primi un email de confirmare de la ASUS cu un URL unic Adobe Creative Cloud cu ajutorul căruia îți vei putea revendica premiul.