HomeStiriPrincipalele tendințe în Securitatea Cibernetică în 2023 – Raportul Gartner te va ajuta să consolidezi securitatea companiei tale

Principalele tendințe în Securitatea Cibernetică în 2023 – Raportul Gartner te va ajuta să consolidezi securitatea companiei tale

Securitatea cibernetică trebuie să fie o prioritate esențială pentru companii în 2023. Indiferent de dimensiune și de sectorul de activitate, firmele se confruntă cu provocări majore în protejarea informațiilor și a datelor de business într-un mediu digital mai agresiv și mai sofisticat ca niciodată. Măsurile de securitate trebuie adaptate rapid, având în vedere evoluția amenințărilor cibernetice, pentru a preveni vulnerabilitățile și pentru a proteja resursele esențiale pentru companie.

În acest context, este esențial să rămânem informați despre cele mai noi tendințe și bune practici în domeniul securității cibernetice, iar rapoartele precum cel furnizat de Gartner în colaborare cu ASUS pot oferi perspective noi și îndrumări utile.

Gartner anticipează că, până în 2027, 75% dintre angajați vor achiziționa, modifica sau crea tehnologie, depășind astfel controlul departamentului de IT, față de un procent de 41% în 2022. Pe lângă aceasta, complexitatea inutilă în ecosistemele lanțului de aprovizionare, zonele de atac fragmentate și infrastructura slabă de identitate expun organizațiile la atacuri din orice direcție.

Un design care pune angajatul în centrul atenției este fundamental pentru a stabili cu eficiență securitatea cibernetică necesară pentru a sprijini noile forme de muncă distribuite. Raportul Gartner, furnizat de ASUS, prezintă mai multe metode de consolidare a apărării organizației contra atacurilor cibernetice.

88% dintre membrii consiliului de administrație percep riscul cibernetic preponderent ca pe un risc de afaceri, nu ca unul tehnologic. Cifra se referă la situația din 2021 și reprezintă o creștere semnificativă de la puțin peste jumătate în 2016.
– Perspectiva Gartner 2022 din Chestionarul Consiliilor de Administrație

ASUS vă oferă ocazia să descărcați raportul Gartner – în urma completării unui formular – și să vă dezvoltați cunoștințele în următoarele direcții:

  • Să administrați expunerea companiei la amenințări pentru a neutraliza atacurile imediat.
  • Să găsiți un echilibru optim între angajați, procese și tehnologie pentru o defensivă sustenabilă pe termen lung.
  • Să construiți o arhitectură de securitate orientată mai mult spre individ – oamenii dumneavoastră sunt cruciali pentru succesul organizației.
  • Să fiți mai agili fără a sacrifica securitatea, reconfigurând modul de operare a funcției de securitate.
  • Să implementați capabilități tehnice care să îmbunătățească vizibilitatea și modul de reacție la nivelul întregului ecosistem digital al companiei.

Completați formularul pentru a obține un raport extrem de util și de valoros pentru îmbunătățirea securității cibernetice a companiei.

ASUS furnizează o gamă largă de soluții hardware și software pentru business, iar acum vă oferă access la informații valoroase. Insight-urile Gartner vă pot ajuta să vă protejați eficient afacerea în fața amenințărilor digitale emergente din 2023.