HomeStiriProdusele de gaming ASUS uimesc publicul de la IFA2016
ROG XG Station 2

Produsele de gaming ASUS uimesc publicul de la IFA2016

ASUS la participa la IFA 2016 cu o gamă largă de produse ce vizează în principal pasionații de gaming. Vizitatorii ce au trecut prin Berlin, în perioada 1-6 septembrie 2016, au avut posibilitatea să vadă expuse în Berliner Freiheit 2, cele mai noi produse de gaming, unele dintre aceste fiind dorite și de profesioniștii din design și industria video, datorită performanțelor extreme.

ROG 3DMod, ROG Claymore și ROG Spatha

Uimitorul PC ROG 3Dmod demonstrează facilitățile celei mai recente tehnologii de iluminare ASUS Aura RGB și a accesoriilor 3D printate, ce oferă pasionaților de jocuri noi opțiuni de personalizare. ROG 3Dmod dispune de un sistem de răcire cu apă și nouă efecte luminoase programabile, ce pot fi sincronizate cu placa de bază ROG Rampage V Edition 10, placa video ROG Strix GTX 1080 și panglica LED atașată.

ROG Claymore

ROG Claymore

Un panou frontal 3D, printant, prezintă logo-ul pentru a cea de-a zecea aniversare ROG, aceste efecte luminoase fiind vizibile din afara carcasei. Alături sunt capacele printate 3D ale ventilatoarelor, ce protejează radiatoarele sistemului de răcire cu lichid, fără să compromită fluxul de aer și performanța și un suport pentru managementul cablurilor.

ROG 3DMod

ROG 3DMod

Perifericele de gaming expuse dispun, de asemenea, de componente printate 3D. Tastatura mecanică de gaming ROG Claymore primește capace printate 3D pentru parțile laterale, un capac antipraf pentru tastatura numerică, taste semnate ROG și un extractor ROG pentru taste. Pentru utilizatorii care doresc suprafețe mai aderente, ROG Spatha vine cu capace laterale printate 3D. Acest panou modular are un design îngust, adecvat utilizatorilor ce țin mouse-ul cu degetele.

ROG XG Station 2

Începând cu anul 2007, odată cu lansarea modelului original ROG XG Station, ASUS a permis laptopurilor să aibă performanțe de gaming apropiate de sistemele desktop. ROG XG Station 2 este un dock ce transformă un laptop cu Thunderbolt 3 într-un sistem puternic prin creșterea performanțelor grafice de până la 10 ori. O sursă de alimentare internă 80PLUS Gold de 600W suportă cele mai noi plăci grafice NVIDIA GeForce GTX și AMD Radeon.

ROG XG Station 2

ROG XG Station 2

Iluminatul Aura RGB poate fi sincronizat cu plăcile video compatibile ROG Strix, astfel încât gamerii să-și extindă stilul personal. ROG XG Station 2 este ușor de conectat și poate fi inserat fără restartarea laptopului. Acesta include patru porturi USB 3.0 și unul gigabit LAN pentru extinderea conectivității.

ROG Swift PG258Q

Monitorul de gaming ROG Swift PG258Q, cu diagonala de 24.5 inci, dispune de un panou cu rezoluția Full HD, cu o rată nativă de refresh de 240Hz. ROG Swift PG258Q are un timp de răspuns de 1ms de la gri la gri și încorporează tehnologia NVIDIA G-SYNC pentru a elimina latențele și ruperea cadrelor, oferind cele mai rapide efecte vizuale. Rama foarte subțire îl face perfect pentru configurații multi-monitor.

ROG Swift PG258Q

ROG Swift PG258Q

Finisajele exterioare în schemele de culori Armor Titanium și Plasma Copper, împreună cu efectele luminoase ROG completează ambianța celor mai cunoscute jocuri. Funcțiile ASUS GamePlus oferă îmbunătățiri în jocuri, cum ar fi reticulul pentru urmărirea țintei, cronometrul și viteza cadrelor pe secundă. ROG Swift PG258Q beneficiază, de asemenea, de tehnologia ASUS GameVisual ce pune la dispoziția utilizatorilor șase moduri presetate (Peisaj, Curse, Cinema, RTS/RPG, FPS (First-Person Shooter) și sRGB) pentru a se potrivi diferitelor tipuri de jocuri.

ROG GT51

ROG GT51 este un sistem de gaming motorizat de cea de a șasea generație de procesoare Intel Core i7-6700K și de plăcile video NVIDIA GeForce GTX 1080, montate în SLI, pentru obținerea unor efect vizuale uimitoare la rezoluție 4K. Atât supratactarea procesorului (până la 4.6GHz), cât și a plăcii de bază, poate fi realizată printr-un singur click, fără repornirea sistemului.

ROG GT51

ROG GT51

ROG GT51 dispune de un DAC ESS Sabre pentru căști de înaltă calitate, un amplificator pentru un sunet puternic și lumini LED dinamice, cu opt milioane de culori, montate în patru zone ale carcasei.

ROG G20

ROG G20 este un PC de gaming echipat cu a șasea generație de procesoare Intel Core i7 și cele mai noi plăci NVIDIA GeForce GTX 1080, pentru o grafică cu adevărat imersivă.

ROG G20BM

ROG G20BM

Sistemul este completat de SSD-ul M.2 PCI Express Gen 3 x4 și de porturile USB 3.1. Utilizatorii care doresc înregistrarea, editarea și partajarea gameplay-ului pe rețelele sociale pot regăsi aplicația exclusivă ASUS Aegis II cu GameAlive. Mai mult, ROG G20 dispune de iluminare LED cu opt milioane de culori, ce poate fi sincronizată cu muzica din jocuri.

ROG G701VI

ROG G701VI este un portabil de gaming stilat, cu o eficiență energetică incredibilă, pregătit pentru realitatea virtuală. Acesta dispune de un procesor Intel Core i7, ce poate fi supratactat și de grafica NVIDIA GeForce GTX 1080 pentru o experiență de gaming cu adevărat imersivă.

ROG G701VI

ROG G701VI

Având o grosime de numai 1.3 inci, ROG G701VI este cel mai subțire laptop de gaming din lume cu grafică GeForce GTX 1080. Acesta primul laptop din lume cu panou rapid de 120Hz, ce suportă tehnologia NVIDIA G-SYNC.

ROG Strix GL702VM

ROG Strix GL702VM oferă echilibrul perfect între performanța în jocurile VR și fiabilitate. Acesta dispune de grafica GeForce GTX 1060, de un ecran cu unghiuri largi de vizualizare și tehnologie NVIDIA G-SYNC pentru efecte grafice fluide.

ROG Strix GL702VM

ROG Strix GL702VM


ROG Strix GL702VM integrează modulul termic HyperCool, ce are un design cu trei ventilatoare, pentru o răcire excepțională în timpul sesiunilor maraton de gaming. Mai mult, tastatura special concepută pentru jocuri transmite până la 30 de atingeri simultane pentru comenzi multiple foarte precise.

ASUS G11

Calculatorul de gaming ASUS G11 este motorizat de cea de a șasea generație de procesoare Intel Core și dispune de plăcile grafice NVIDIA GeForce GTX 1080 și memorii SDRAM DDR4. Sistemul oferă stocare SSD M.2 PCI Express Gen 3 x4 și conectori USB 3.1.

ASUS G11

ASUS G11


Aplicația ASUS Aegis II cu GameAlive poate înregistra, edita și partaja acțiunea din jocuri pe siteurile de socializare. ASUS G11 beneficiază de lumini LED cu opt milioane de culori și un panou lateral cu grafică 3D.