HomeStiriASUS a prezentat la IFA2016 noi serii de monitoare performante
ASUS Designo Curve MX34VQ

ASUS a prezentat la IFA2016 noi serii de monitoare performante

ASUS a prezentat la IFA2016, târg ce a avut loc în capitala Germaniei, în perioada 4-7 septembrie, noi serii de monitoare performante, destinate utilizatorilor ce pun accentul pe calitate.

Designo Curve MX34VQ

ASUS Designo Curve MX34VQ este un monitor stilat, cu diagonala de 34 inci, în format ultra-wide, fără ramă, cu rezoluția de 3440 x 1440 pixeli și curbură 1800R. Fiecare punct al monitorului cu formatul de 21:9 este echidistant față de vederea utilizatorului, oferind o experiență imersivă în jocuri.

ASUS Designo Curve MX34VQ

ASUS Designo Curve MX34VQ


Monitorul dispune de difuzoare stereo de 8W și încorporează tehnologia ASUS SonicMaster, concepută împreună cu Harman Kardon, precum și un pad pentru reîncărcarea wireless a dispozitivelor mobile compatibile cu standardul Qi.

Designo MX27UC

ASUS Designo MX27UC este un monitor IPS 4K UHD, de 27 inci, ce acoperă spectrul sRGB în proporție de 100%, oferind un nivel uimitor al detaliilor și culori precise. Construit cu atenție la detalii, Designo MX27UC dispune de o construcție metalică, ultra-subțire, un stand inspirat de cadranul solar și finisaje deosebite pe auriu.

ASUS Designo MX27UC

ASUS Designo MX27UC


Difuzoarele stereo de 3W cu sunet ASUS SonicMaster ce încoporează tehnologia ICEpower de la Bang and Olufsen, rafinează fiecare detaliu acustic, oferind un sunet de cristal cu voci clare. Designo MX27UC beneficiază de o conectică cuprinzătoare, incluzând portul USB Type-C (USB-C), ce suportă transfer de date și transmisie video, putând fi folosit și pentru alimentarea altor dispozitive.

ZenScreen MB16AC

Cântărind numai 800g și având o grosime de 8mm, ASUS ZenScreen MB16AC cu diagonala de 15.6 inci este cel mai ușor și mai subțire monitor Full HD din lume. Rama de 6.5mm este cu 60% mai subțire decât cea prezentă pe generația precedentă, oferind o suprafață mai mare, fără să compromită stilul.

ASUS ZenScreen MB16AC

ASUS ZenScreen MB16AC


ZenScreen MB16AC dispune de un port hibrid USB-C prin care se face transmisia video și alimentarea. Monitorul este compatibil cu orice laptop cu port USB-C sau USB Type-A. ZenScreen MB16AC vine cu o husă pliabilă, subțire de 1mm, care nu numai că oferă protecție dar poate fi transformată într-un stand orizontal sau vertical.