HomeProduseLaptopuriPrimul laptop cu NVIDIA Quadro și ScreenPad 2.0: ProArt StudioBook Pro X
ASUS ProArt StudioBook Pro X

Primul laptop cu NVIDIA Quadro și ScreenPad 2.0: ProArt StudioBook Pro X

ProArt StudioBook Pro X (W730) este primul laptop dotat cu NVIDIA Quadro care dispune de ASUS ScreenPad 2.0 și ecran ASUS NanoEdge cu margini subțiri pe toate cele patru laturi. Designul inovator a permis obținerea unui raport ecran-corp de 92%, aspectul imaginii fiind de 16:10, pentru o experiență vizuală cu adevărat captivantă. ProArt StudioBook Pro X oferă o acoperire de 97% a spectrului de culori DCI-P3 și o acuratețe ridicată în redarea culorilor.

ProArt StudioBook Pro X – Creează mai mult pe ecranul secundar

Grafică NVIDIA Quadro RTX 5000

Cu ProArt StudioBook Pro X, utilizatorii pot edita și procesa fișiere cu mai multe straturi de obiecte, grație graficii NVIDIA Quadro RTX 5000 de nivel profesional, optimizată pentru stabilitate și performanță în aplicațiile software profesionale.

ASUS ProArt StudioBook Pro X

Laptopul poate fi echipat cu procesor Intel Xeon sau Intel Core i7 din generația a 9-a cu șase nuclee fizice – combinația optimă de frecvență ridicată și număr de fire de execuție pentru gestionarea unor aplicații complexe cu mai multe operații în paralel.

Raid-ul 0 conectat direct la procesor susține cea mai rapidă stocare posibilă, cu viteze de transfer de până la 6 GBps în comparație cu lățimea de bandă tradițională de 4GB. În plus, ProArt StudioBook Pro X a fost proiectat să funcționeze la încărcarea maximă, fără a fi nevoie să reducă viteza procesorului sau a plăcii video, ceea ce îl face extrem de fiabil chiar și în cele mai solicitante sarcini.

Primul model din serie cu ScreenPad 2.0

ProArt StudioBook Pro X este primul model din serie care integrează ScreenPad 2.0. Acest ecran tactil secundar interactiv îmbunătățește experiența uzuală de interacțiune cu laptopul, oferindu-le utilizatorilor o interfață intuitivă, similară celei de pe un smartphone, prin intermediul căreia pot gestiona cu ușurință sarcinile și își pot crea un flux de lucru multitasking fluid.

ProArt StudioBook Pro X

Dimensiunile compacte ale acestui laptop de 17” sunt comparabile cu ale multora de 15”, portabilul încăpând cu ușurință într-o servietă sau o geantă de tip poștaș, fiind gata de lucru de oriunde. De asemenea, notebook-ul iese în evidență printr-un aspect elegant în tema coloristică Star Grey cu elemente fine argintii.