HomeProduseLaptopuriCel mai puternic laptop pentru grafică: ASUS ProArt StudioBook One
ASUS ProArt StudioBook

Cel mai puternic laptop pentru grafică: ASUS ProArt StudioBook One

Stațiile grafice puternice, preferate de profesioniștii din domeniul graficii, erau bine ancorate în activitatea biroului, având nevoie de plăci video voluminoase, o carcasă de mari dimensiuni, cu o bună răcire și o conexiune bună la internet. Utilizatorii profesioniști refuzau din primul moment orice alternativă, iar laptopul nici nu intra în discuție.

Noile modele ASUS ProArt StudioBook One (W590) sunt cele mai puternice portabile cu grafică avansată. Afișând emblema RTX Studio și fiind primul laptop ce integrează placa video NVIDIA Quadro RTX 6000, acesta e cel mai puternic notebook din lume în privința capabilităților grafice.

ProArt StudioBook One – Efecte vizuale incredibile. Performanță de neegalat

ProArt StudioBook One folosește procesoare Intel Core i9 de generația a 9-a, care furnizează performanțele pe un singur sau mai multe fire de execuție de care au nevoie profesionistii creativi pentru a-și putea realiza sarcinile cu consum intens și pentru a beneficia de potențialul maxim al aplicațiilor software cruciale în activitatea lor. Grafica NVIDIA Quadro RTX oferă mai multe nuclee CUDA, RT și Tensor, făcând posibile randarea animațiilor, editarea clipurilor video 8K și manipularea datelor într-un mod mai eficient și mai fluid.

Sistem de răcire cu aliaj de titan

ProArt StudioBook One dispune de unul dintre cele mai puternice sisteme de răcire, având un modul termic realizat dintr-un aliaj din titan – similar materialelor din industria aeronautică – proiectat pentru a optimiza debitul de aer aspirat și evacuat. Prin deschiderea capacului, mecanismul balamalei înclină carcasa la un unghi de până la 4.57° pentru a maximiza intrarea aerului rece în interior. Componentele generatoare de căldură – incluzând procesorul, unitatea de procesare grafică și sistemul termic – sunt amplasate sub ecran pentru a asigura confortul în utilizare chiar și atunci când laptopul este ținut în poala utilizatorului.

ProArt StudioBook One

Ecran 4K UHD validat PANTONE

Ecranul 4K UHD validat PANTONE din echiparea lui ProArt StudioBook One este cu adevărat uimitor, oferind o rată de refresh super rapidă de 120 Hz. Acesta este acoperit cu sticlă dintr-o margine în alta, potrivindu-se coloristic cu ramele. Raportul ecran-corp este de 84%, imaginile redate fiind captivante. Acoperirea de 100% a paletei Adobe RGB și indicele Delta-E < 1 garantează reproducerea fidelă a culorilor și acuratețea ecranului.

Pentru creatorii de conținut, software-ul este cheia. Din acest considerent, ASUS testează și investește în procedurile comprehensive de certificare ISV (Independent Software Vendor) pentru a asigura cea mai bună experiență de lucru cu aplicațiile software profesionale.