HomeProduseLaptopuriVIDEO: Cum lucrăm pe ZenBook Pro UX580 cu ScreenPad
Prezentare ZenBook Pro UX580

VIDEO: Cum lucrăm pe ZenBook Pro UX580 cu ScreenPad

Celebrul notebook ZenBook Pro UX580, echipat cu ScreenPad, este subiectul unei noi prezentări video. Producătorii de laptopuri au încercat în permanență să creeze o identitate pentru produsele lor, apelând la diverse elemente de design. Modelele cu adevărat revoluționare apar la intervale de câțiva ani și reușesc să impună noi tendințe în industrie, fiind preluate și de alte companii.

Un salt uriaș pentru notebook-uri

ASUS ZenBook Pro 15 UX580 este un laptop care ne demonstrează că laptopul evoluează, iar tehnologia va deveni și mai complexă odată cu trecerea timpului. Pasul către noile generații a fost făcut deja, UX580 fiind primul dintr-o nouă specie ce va integra ecrane și senzori tactili dincolo de suprafața ecranului. ZenBook Pro 15 pare desprins și filmele SF, touchscreen-ul transformat acum într-un ecran și asistentul vocal Alexa de la Amazon evoluează pe zi ce trece oferind răspunsuri tot mai precise la întrebările noastre.

ZenBook Pro păstrează liniile elegante ce au consacrat această serie și aduce unele elemente de noutate cum ar fi ecranul NanoEdge 4K UHD de 15,6 inci. Portabilul are un schelet solid din aluminiu și o carcasă care pune în valoare frumusețea metalului. Însă principalul său element, care atrage imediat orice privire, este ScreenPad, un tochpad acoperit cu sticlă ce a devenit acum un ecran tactil, întocmai ca cel de pe un smartphone. O parte dintre iconițele pentru aplicații se mută pe ScreenPad, utilizatorul având acces rapid la cele mai folosite funcții, cum ar fi cele de redare din Youtube. În acest fel ecranul 4K rămâne liber pentru imagini, fără a mai fi aglomerat de butoanele pentru comenzi.

ZenBook Pro revoluționează modul în care utilizatorii muncesc și interacționează cu laptopul lor. Funcțiile adaptive, cu instrumente dependente de context ne surprind și ne determină să regândim modul în care lucrăm pe laptop.

Aplicațiile suportate în mod curent includ programe folsoite pe scară largă cum ar fi: Microsoft Word, Excel, PowerPoint și YouTube, în curs de pregătire fiind alte aplicații populare precum ASUS Sync, care le va permite utilizatorilor să controleze telefonul via ScreenPad.

Urmărește prezentarea video: ZenBook Pro UX580 cu ScreenPad

Așa cum era de așteptat, noul UX580 integrează procesoare Intel Core i9, hexa-core, din cea de a opta generație și acceleratoare video GeForce GTX 1050Ti. Stocarea SSD se face pe unități rapide de până la 1TB, iar datele pot fi transferate rapid prin Thunderbolt 3 și WI-FI-ul din clasa gigabit.

Urmărește mai multe tutoriale pentru ScreenPad: