HomeCampanii si concursuriASUS te provoacă la un concurs fulger!
ASUS ZenPower Pro

ASUS te provoacă la un concurs fulger!

ASUS România te provoacă la un concurs fulger cu premii bune de luat în vacanță. Scrie unul dintre motivele pentru care nu poți pleca la festivalul tău preferat fără un ZenPower și poți câștiga un acumulator extern Zen! Răspunsurile sunt acceptate până în data de 19 iulie 2018 (joi), iar vineri vor fi extrași cei zece câștigători.

Bateria externă ASUS ZenPower este perfectă pentru reîncărcarea oricărui dispozitiv portabil. Cântărește doar 215g și are dimensiuni comparabile cu ale unui card de credit.

ASUS ZenPower nu este o simplă baterie, ci un întreg sistem care monitorizează curbele de încărcare și descărcare, astfel încât temperatura, performanțele susținute și durata de viață a acumulatorilor să fie menținute la cel mai înalt nivel.

Alături de tehnologia de la interior, calitatea construcție este un alt aspect important. ASUS ZenPower poate susține o greutate de până la 60KG datorită construcție robuste din aluminiu. Bateria include protecții pentru o mulțime de situații neprevăzute și are nouă certificări internaționale pentru standardele de calitate.