HomePrezentari videoPrezentare video: ASUS ZenBook 3 Deluxe UX490
ASUS ZenBook 3 Deluxe UX490

Prezentare video: ASUS ZenBook 3 Deluxe UX490

ASUS ZenBook 3 Deluxe UX490 este un portabil rafinat, precum și un instrument de productivitate. Ecranul de mari dimensiuni și designul subțire sunt elemente apeciate de profesioniști și oamenii de afaceri aflați mereu în mișcare.

Pentru a obține o calitate înaltă a construcției, ASUS a apelat la un aliaj de aluminiu folosit de industria aerospațială. Acest aliaj este cu 50% mai rezistent decât aliajul standard folosit pentru notebookuri, fiind în același timp fin și plăcut la atingere. ZenBook 3 Deluxe UX490 este disponibil în două culori elegante: albastru roial, sinonim acum cu seria ZenBook 3 și gri quarț elegant.

În ciuda carcasei subțiri și ușoare, ZenBook 3 Deluxe UX490 înglobează componente hardware foarte puternice, regăsite de regulă în laptopurile de dimensiuni mai mari.
Procesorul Intel Core i7-7500U, din generația a șaptea, are un consum de numai 15W fiind în același timp foarte puternic. Cei 16GB de memorie RAM la 2133MHz și SSD-ul de 1TB completează mai departe lista de specificații înalte.

Portabilul beneficiază de conexiuni din noua generație – Thunderbolt 3 și USB Type-C, acestea oferind transferuri rapide de date, ieșire video 4K și posibilitatea de încărcare a baterie.

Montarea unor asemenea componente hardware într-o carcasă subțire a fost posibilă datorită revoluționarului sistem de răcire activă de dispune de un ventilator cu o grosime de numai 3mm și o serie de heat-pipe-uri din cupru.

ASUS ZenBook 3 Deluxe UX490

ASUS ZenBook 3 Deluxe UX490

Eficiența componentelor hardware din noua generație este dovedită mai departe de autonomia de până la nouă ore, ce poate acoperi o întreagă zi de lucru.
Utilizatorii vor aprecia, de asemenea, și tastatura confortabilă, cu taste bine delimitate și o cursă scurtă de numai 1.2mm. Confortul în utilizarea prelungită este asigurat mai departe de răspunsul precis al tastei și de iluminarea plăcută.

Touchpad este acoperit cu un strat de sticlă, fin la atingere, iar suportul multitouch și suprafața extinsă îl fac perfect pentru elementele de gestică, acceptate de ZenBook 3 Deluxe UX490. Elementele de gestică ale sistemului de operare Windows 10 sunt pe deplin acceptate, fiind preluate inclusiv comenzile realizate simultan cu patru degete, cum ar fi comutarea între ferestrele multi-desktop. Touchpad suportă inclusiv scrisul de mână și semnătura, adăugând astfel noi posibilități de editare a documentelor.

În colțul din dreapta sus este vizibil scanerul pentur amprente, autentificarea biometrică adăugând un plus de sigurață, precum și mai multă rapiditate în accesarea sistemului.

ASUS ZenBook 3 Deluxe UX490

ASUS ZenBook 3 Deluxe UX490

ASUS ZenBook 3Deluxe UX490 are un ecran spectaculos, cu diagonala de 14 inci, acoperit de la un capăt la altul de sticla Corning Gorilla Glass 5, ce este cu 60% mai rezistentă la șocurile mecanice, comparativ cu celelalte generații Gorilla Glass. Acesta este înconjurat de o ramă subțire de numai 7.46mm, obținându-se astfel un raport ecran/corp de 84%, o cifră foarte mare pentru un laptop. Contrastul de 1000:1 și tehnologia ASUS Tru2Life Video asigură un negru profund și detalii clare ale imaginii, îmbunătățind contrastul și detaliile din fiecare cadru.

Sunetul este emis de patru difuzoare alimentate de tehnologia ASUS SonicMaster Premium, dezvoltată âmpreună cu specialistul Harman Kardon. Tehnologia audio ASUS SonicMaster Premium este un mixt de hardware, software și elemente de ajustare fină cu ajutorul cărora se obține cel mai bun sunet posibil, în ciuda dimensiunilor extrem de reduse ale portabilului. Un codec profesional asigură un sunet precis, iar amplificatorul optimizat, difuzoarele mari și camerele de rezonanță oferă amplitudine și un bass puternic.

Prezentare video: ASUS ZenBook 3 Deluxe UX490