HomeStiriCum să creăm un poster A0 cu ASUS Zenfone 3 Zoom?
ASUS ZenFone Zoom S

Cum să creăm un poster A0 cu ASUS Zenfone 3 Zoom?

Este posibil să creăm un poster de dimensiunea A0 folosind un telefon? Marcus de la ASUS ne va arata în clipul de mai jos ce setări va trebui să folosim pentru a capta fotografii de calitate, pe care, mai apoi să le imprimăm pe un suport A0.

Marcus a vizitat Grădina zoologică din Taipei, unde a experimentat cu telefonul său, ASUS Zenfone 3 Zoom.

Cum să creăm un poster A0 cu ASUS Zenfone 3 Zoom?

Specialistul foto – ZenFone 3 Zoom

ZenFone 3 Zoom este fără îndoială specialistul foto al gamei de telefoane ASUS. Telefonul este echipat cu trei camere video. Două camere de 12 megapixeli sunt montate una lângă alta într-un sistem menit să focalizeze rapid și precis orice cadru. Camerele mai beneficiază de stabilizare pe patru axe și diafragmă f/2.8 și sunt însoțite de două blițuri LED. ZenFone 3 Zoom oferă un zoom opric de 2.3X, alături de un zoom digital impresionant.

Sistemul foto cu două camere prezent pe ZenFone 3 Zoom

Telefonul poate filma la rezoluția 2160p, cu 24 de cadre pe secundă, sau 1080p, cu 30 de cadre pe secundă. Un alt lucru care nu ar avea cum să impresioneze este faptul că în timpul filmării 4K pot fi făcute fotografii cu rezoluția de până la 9 megapixeli.

Amatorii de fotografii selfie au la dispoziție o a treia cameră video, montată frontal, ce oferă o rezoluție de 13 megapixeli și un unghi larg de fotografiere. Sesiunile live, transmise pe rețelele sociale pot fi realizate acum la rezoluție FullHD, cu 30 de cadre pe secundă, folosindu-se direct camera frontală.

ASUS Zenfone 3 Zoom

ASUS Zenfone 3 Zoom