HomeDesktopuriVIDEO: ROG Huracan (G21CN) – un PC compact pentru Gaming în stil mare
Prezentare video ROG Huracan G21CN

VIDEO: ROG Huracan (G21CN) – un PC compact pentru Gaming în stil mare

ROG Huracan (G21CN) este un sistem desktop de gaming, ultra-compact, de înaltă performanță, cu funcții și caracteristici unice. Primul lucru pe care îl putem observa este designul carcasei, care îți captează atenția ca un magnet. Panoul lateral este pliabil și are o prindere magnetică. Managementul termic a necesit o atenție specială din cauza dimensiunilor foarte mici ale carcasei. Aerul este absorbit prin tăieturile prezente în partea frontală și eliminat în partea din spate, departe de utilizator. Odată deschis capacul, aerul intră nestingherit în interiorul carcasei, fiind absorbit mai ușor de ventilatoare. Fluxul suplimentar de aer permite o mai bună răcire pentru procesor și acceleratorul grafic, eliberând adevăratele posibilități ale sistemului. Senzorii interni sesizează deschiderea capacului și aerul suplimentar, accelerând performanțele procesorului și acceleratorului video de până la 11%, respectiv 8%. În practică, un joc precum Destiny 2, poate rula la rezoluție 4K UHD și rate de afișare a cadrelor de până la 82 fps-uri, comparativ cu 66 de fps-uri în cazul în care carcasa este închisă.

La baza noului Huracan avem un procesor Intel Core i7 și o placă video NVIDIA GeForce GTX 1080 pentru experiențe extraordinare în jocuri, la cele mai înalte setări. Mai precis, utilizatorii pot alege între procesoarele i7-8700 sau i5-8400, cu până la 6 nuclee și 12 fire de execuție, și până la 32GB de memorie RAM DDR4 la 2666MHz. Spre deosebire de sisteme de gaming construite de entuziaști, Huracan G21 beneficiază de proiectarea profesională și precizia în execuție a fabricilor moderne. Cu toate acestea, Huracan păstrează modalitățile simple de upgrade ale PC-urilor clasice și posibilitățile de personalizare oferite de iluminatul RGB Aura Sync. Accesul al unitatea SSD, la memoriile RAM și la placa video se face simplu, prin desfacerea unui șurub de pe capac. Fiecare componentă poate fi upgradată însă trebuie luate în considerare și aspectele ce țin de volum fizic și alimentarea cu energie electrică. Dacă veți face acest lucru veți observa prinderea sigură a sertarelor de poziționare a acestor componente și calitatea carcasei interioare, mai puțin vizibilă utilizatorului care privește din exterior.

Urmărește prezentarea video cu ROG Huracan (G21CN)

Vezi ofertele pentru ROG G21CN

Unitatea SSD NVMe este secundată de un hard disk de mare capacitate, ideal pentru jocurile de mari dimensiuni, iar suportul pentru memoria Intel Optane completează arsenalul hardware, aflat la dispoziția utilizatorului. Ce face memoria Intel Optane? Atunci când este montată pe o platformă H370, memoria Optane poate fi utilizată ca accelerator pentru hard disk-urile mari, având drivere Intel RST ce fac caching la nivel de block, îmbunătățiind încărcarea aplicațiilor frecvente, ieșirea din standby și răspunsul în general. Memoria Intel Optane poate fi adăugată și mai târziu, dacă sistemul nu o integrează din primul moment.

Toate aceste componente menționate mai sus sunt poziționate perfect într-o carcasă cu volumul de numai 13 litri, acesta fiind unul dintre cele mai compacte sisteme desktop de gaming, ce poate fi overclockat. Apropo de overclocking și aplicațiile native pentru control și personalizare, trebuie să menționăm că pachetul ASUS include: centrul de control AEGIS III, Sonic Studio III, Sonic Radar III, XSplit Gamecaster, GameFirst V și iluminatul AURA Sync. ROG Huracan este un laptop ce va fi iubit atât de studenți, de pasionații de gaming cât și de părinți, fiecare dintre aceștia putând să aprecieze calitățile acestui sistem deosebit.