HomeStiriASUS ZenFone 5 Lite – un telefon unic, disponibil în România
Asus Zenfone 5 Lite

ASUS ZenFone 5 Lite – un telefon unic, disponibil în România

Iubitorii fotografiei nu mai trebuie să aștepte. ASUS ZenFone 5 Lite, un telefon unic prin caracteristicile sale, este disponibil în România.

ASUS ZenFone 5 Lite este echipat cu un sistem foto de top, cu patru camere, ce va duce experiența de fotografiere la un cu totul alt nivel. Acesta este echipat atât în partea din față cât și în cea din spate cu o camera de înaltă rezoluție — senzor Sony de 20MP în partea din față, 16MP în partea din spate — plus o a doua cameră cu unghi larg de fotografiere, de 120°, oferindu-le cele mai bune opțiuni pentru nevoile voastre legate de fotografie.

Indiferent că vă plac selfie-urie, wefie-urile, cadrele de acțiune, portretele, cadrele de natură sau clipurile video 4K UHD, ZenFone 5 Lite este de neegalat. Aceasta soluție hadware avansată este combinată cu cea mai recentă tehnologie ASUS PixelMaster, ce vă oferă un mod Portret cu un efect de bokeh foarte interesant, un mod Pro similar celor oferite de DSLR-uri pentru control manual fin și un mod Înfrumusețare cu 10 niveluri. În plus, pentru o funcționare perfectă în orice condiții, modul Auto oferă acum funcții HDR și optimizare în condiții de lumină slabă automate.

ASUS ZenFone 5 Lite

ASUS ZenFone 5 Lite

Selfie-urile realizate cu ajutorul lui ZenFone 5 Lite sunt într-o cu totul altă ligă. Sistemul de camere frontale duale include o cameră principală de înaltă rezoluție, de 20MP, dotată cu un senzor de imagine Sony, ce vă oferă cele mai bune selfie-uri pe care le-ați văzut vreodată. De asemenea, acesta poate realiza selfie-uri video foarte clare la rezoluție Full HD (1080p).

ASUS Zenfone 5 - sertar SIM

ZenFone 5 Lite combină performanțe incredibile, eficiență energetică optimizată prin intermediul bateriei de 3300mAh și opțiuni de conectivitate avansate cu funcții de securitate foarte solide și ușurință în utilizare, rezultatul fiind o experiență mobilă mai bună ca niciodată. Cea mai recenta Platforma Mobila Qualcomm Snapdragon 630 cu până la 4GB de memorie RAM oferă o performanță dramatic îmbunatățită a CPU-ului și GPU-ului, pentru toate aplicațiile și jocurile voastre. ZenFone 5 Lite suportă viteze de descărcare de până la 400Mbps prin conexiuni 4G LTE, viteze de încărcare de până la 75Mbps și conectivitate Wi-Fi 802.11ac dual-band pentru viteze foarte ridicate de acces la retea în orice situație.