HomeStiriPregătit pentru luptă: ROG GD30CI
ROG GD30

Pregătit pentru luptă: ROG GD30CI

Republic of Gamers a pus într-o nouă temă tehnologia pe care a dezvoltat-o și o comercializează sub forma unor componente hardware extrem de puternice. Desktopul de gaming ROG GD30 este contruit de ASUS pentru acei utilizatori care vor un sistem perfect, fără să-și bată capul cu construcția sa, sau mai bine zis pentru aceia care nu sunt pasionați de construcția unui PC de la zero. Cu toate acestea, ROG GD30 lasă loc pentru mici ajustări ale aspectului exterior și a temelor coloristice de la interior.

ROG GD30

ROG GD30

ROG GD30 dispune de un design în alb și negru, inspirat de temele science fiction. Acesta are două panouri frontale detașabile ce pot fi montate sau îndepărtate în multiple combinații, pentru un total de șase stiluri.

ROG GD30 este echipat cu cele mai noi procesoare Intel Core i7 de generația a 7-a și grafica NVIDIA GeForce GTX 1080, alături de un siste de răcire cu lichid. Această combinație hardware, ce poate funcționa la frecvențe mai mari decât cele de bază, se achită cu succes de sarcinile pe care un gamer i le poate trasa. Un sistem termic avansat, ce dispune de guri largi de ventilație în partea din față și pe laterale, plus o incintă izolată pentru sursa de alimentare, furnizează un flux de aer crescut pentru o răcire superioară și o eficiență crescută.

La interior există spațiu pentru șase hard diskuri, două SSD-uri, cinci ventilatoare și un sistem de răcire cu apă, astfel încât jucătorii își pot upgrada calculatorul după cum doresc. GD30 mai include un port USB Type-C și tehnologie USB 3.1 Gen 1 pentru rate de transfer de până la 5Gbps. Portul reversibil USB-C suportă Quick Charge, ce furnizează 15W (3A/5V) pentru reîncărcarea rapidă a dispozitivelor mobile.

ROG GD30 în România

ROG GD30 va fi disponibil în România la sfârșitul trimestrului al doilea. În funcție de configurație, prețurile modelelor așteptate pe piață variază între 3900 lei și 7999 lei. Totodată, o configurație de top, cu Intel Core i7-7700 3.6GHz până la 4.2GHz, 16GB DDR4 2800MHz, 2TB SATA Hard Drive (7200RPM)+256GB M.2 SSD și placă NVIDIA GeForce GTX1080 8GD5X va costa în jur de 10999 lei (TVA inclusiv).

În clipul de mai jos puteți vedea cum arată ROG GD30CI la interior și cum a montat ASUS sistemul de răcire și cablurile, astfel încât prezența acestora să fie cât mai discretă.

ROG GD30CI la interior!