HomeStiriPlăci de bază recomandate pentru noile procesoare AMD Ryzen!
ROG Crosshair VI Hero

Plăci de bază recomandate pentru noile procesoare AMD Ryzen!

Noile procesoarele AMD Ryzen au creat un val de entuziasm în piață, utilizatorii atenți la bugetul lor observând oportunitatea de a construi noi sisteme performante „fără să spargă pușculița”.

Odată cu apariția pe piață a procesoarelor AMD Ryzen, ASUS a lansat noi serii de plăci de bază, echipate cu tehnologiile proprietare ale companiei. Linia actuală include ROG Crosshair VI Hero, ASUS Prime X370-Pro, B350-Plus și B350M-A, toate fiind echipate cu tehnologii exclusive, care le permit utilizatorilor să atingă un echilibru perfect între overcloking și răcirea eficientă. Toate plăcile de bază ASUS și ROG cu socket AM4 oferă, de asemenea, multiple opțiuni de personalizare, deschizând o nouă eră pentru PC-urile inteligente, construite individual.

ROG Crosshair VI Hero: Eroul se reîntoarce!

Crosshair VI Hero este cea mai nouă și mai performantă placă de gaming din arealul ROG, fiind proiectată cu tehnologii exclusive ASUS cum ar fi T-Topology pentru minimizarea interferențelor și a reflexiilor de semnal. Canalele de memorie echidistante ale T-Topology furnizează un control echilibrat și un potențial de overclocking ridicat, permițând ca Crosshair VI Hero să poată urca frecvența memoriilor dincolo de 3200MHz într-o configurație cu patru DIMM-uri.

ROG a lucrat cu majoritatea producătorilor de memorii DDR4 pentru a asigura cea mai bună compatibilitate. Prin împingerea acestor limite cu sistemele de răcire extremă, Crosshair VI Hero cu procesor Ryzen 7 1800X a atins scorul de 2454 în Cinebench R15. Frecvența validată a procesorului a fost de 5802.93MHz cu cele opt nuclee activate cu 16 fire de execuție.

ASUS Prime X370-Pro, B350-Plus și B350M-A pentru desktopuri echilibrate

ASUS Prime X370-Pro, B350-Plus și B350M-A sunt plăci de bază ideale pentru a construi un desktop echilibrat cu procesor AMD Ryzen.
Prime X370-Pro beneficiază de 5-Way Optimization pentru un overclocking complet al sistemului cu un singur click, frecvențele ajungând ușor până la 4.07GHz și chiar mai mult, plus noul Fan Xpert 4, cu abilitatea de a monitoriza temperatura acceleratorului grafic. A treia generație T-Topology împinge memoriile DDR4 la 3200MHz sau chiar mai departe, cu minime interferențe.

Prime X370-Pro include ASUS SLI HB Bridge (2-Way-M), o placă de extensie care dublează lățimea de bandă disponibilă și oferă jocuri fluide, fiind compatibilă cu NVIDIA Titan X, GeForce GTX 1080 și GeForce GTX 1070. Prime X370-Pro, B350-Plus și B350M beneficiază de protecțiile multiple 5X Protection III, ce sunt acum completate de SafeSlot Core – un slot PCI Express, exclusiv ASUS.