HomeStiriUn calculator complet: ASUS Zen AiO Pro Z240 – Video
ASUS Zen AiO Pro Z240IC

Un calculator complet: ASUS Zen AiO Pro Z240 – Video

ASUS Zen AiO Pro Z240 este un calculator all-in-one apreciat datorită tehnologiilor complete pe care le oferă. Calculatorul All-in-one elimină cablurile de sub birou ce acumulau praf și oferă un sistem puternic și compact. Carcasa elegantă din aluminiu vine ca o completare a armoniei dintr-o cameră modernă.

ASUS Zen AiO Pro Z240IC

ASUS Zen AiO Pro Z240IC

ASUS Zen AiO Pro Z240 este echipat cu un ecran IPS, multi-touch, cu rezoluția de Ultra HD 3840×2160. Ecranul nu numai ca are un unghi larg de vizualizare, de până la 178 de grade, dar reușește să reproducă cu acuratețe o gamă extinsă de culori, oferind un contrast mult mai bun comparativ cu un panou panou standard.

Cei care vor cumpăra noul model vor beneficia de procesoarele Intel Core i7 din noua generație, de memoriile RAM DDR4 și de soluțiile de stocare SSD M.2. Grafica NVIDIA GeForce GTX 960M ne indică faptul că un gamer de ocazia va putea rula jocurile care-i plac fără să apeleze la alte echipamente dedicate.

Soluția audio a fost dezvoltată împreună cu inginerii din echipa ASUS Golden Ear, configurația cu 6 difuzoare cu o putere totală de 16W oferind un nivel ridicat de realism și un sunet multi-stratificat, cu bass profund și înalte clare.

ASUS nu s-a oprit doar la integrarea unor componente foarte avansate. Sistemul de operare Windows 10 împreună cu camera video Intel RealSense oferă utilizatorilor noi modalități de interacțiune cu PC-ul, fiind disponibilă autentificarea biometrică, prin recunoașterea propriului chip.

Prezentare: ASUS Zen AiO Pro Z240

Află mai multe de pe: asus.com/ro/AllinOne-PCs/Zen-AiO-Pro-Z240IC