HomeProduseLaptopuriRețeta portabilității extreme: laptop ZenBook 15 + căști ZenEar
ZenBook UX434 si UX534

Rețeta portabilității extreme: laptop ZenBook 15 + căști ZenEar

Unul dintre argumentele cruciale în alegerea viitorului computer este portabilitatea. Dacă ai nevoie de un calculator mobil, cu care să poți lucra sau să te poți destinde oriunde te-ai afla, o carcasă compactă este cât se poate de binevenită, făcându-l mult mai ușor de transportat. La acest capitol, puține alte laptopuri pot rivaliza cu ASUS ZenBook 15 UX534FT-A9004R, unul dintre cele mai compacte laptopuri de 15 inchi din lume, dotat cu revoluționarul ScreenPad™ 2.0, care îți oferă și libertatea de a-ți descoperi puterea creativă.

Vezi oferta ZenBook 15 UX534FT-A9004R

Design ingenios și performanțe de top

Marginile ultra-subțiri NanoEdge de pe toate cele patru laturi ale ecranului au permis inginerilor ASUS montarea unui panou de 15 inchi într-o carcasă cu dimensiuni comparabile cu ale unui laptop de 14 inchi, rezultatul fiind un laptop compact și elegant, care este cu 12% mai mic decât generația anterioară de ZenBook 15 (UX530) și are o grosime de numai 18,9 mm. Dotarea hardware robustă include un puternic procesor Intel Core i7-8565U și o placă video NVIDIA GeForce GTX 1650, cu 4 GB de memorie video. În combinație cu 16 GB de RAM și o stocare generoasă de 1 TB pe SSD, laptopul oferă performanțe excelente, atât în sarcini productive cotidiene, cât și în zona de divertisment, fie că este vorba de jocuri video de ultimă generație sau multimedia de înaltă rezoluție.

Ecranul Full HD dispune de tehnologie wide-view, care permite afișarea de imagini clare, chiar și atunci când sunt vizualizate din unghiuri extreme, cu contururi precise și culori vii, de o deosebită acuratețe. Iar atunci când deschizi ecranul, fără îndoială vei remarca și ingenioasa balama ErgoLift, care înclină laptopul la un unghi foarte comod pentru tastare. Dar acest ingenios design nu oferă doar confort, ci contribuie și la o mai bună răcire a sistemului, precum și la redarea mai bună a sunetului.

În rest, toate elementele tradiționale ale stilului ZenBook se regăsesc și la acest laptop, de la finisajul metalic iconic al capacului, cu celebrele cercuri concentrice de inspirație Zen, și până la alegerea prestigioasei nuanțe de culoare Royal Blue, care contrastează superb cu bareta luxoasă de o nuanță Rose Gold, montată deasupra tastaturii.

ScreenPad™ 2.0, o tușă de inteligență

Noul ScreenPad™ 2.0 reprezintă un upgrade al experienței tradiționale de pe laptopuri, oferind un ecran tactil interactiv secundar de 5,6 inchi, care îți poate spori productivitatea cu funcțiile pe care le oferă. Interfața intuitivă gen smartphone permite gestionarea facilă a sarcinilor și crearea unui flux de lucru personalizat. Ai la dispoziție o serie de utilitare ASUS gândite pentru a spori productivitatea, inclusiv Quick Key, pentru automatizarea secvențelor complexe de tastare, alături de Handwriting, Number Key și Office Xpert. De asemenea, poți folosi ecranul secundar pentru găzduirea ferestrelor programelor pe care le folosești în paralel, cum ar fi, spre exemplu, un client de chat sau un player de muzică. Astfel, poți lucra fără întreruperi pe ecranul principal fără să ratezi, spre exemplu, noi mesaje.

Avantaje suplimentare

Dacă încă mai ai nevoie de motive pentru a alege noul ZenBook 15, ar mai unul, deloc de neglijat. În perioada 18-31 iulie, vei beneficia de o promoție care îți va aduce drept cadou o excelentă pereche de căști Bluetooth ZenEar, rezistente la apă conform certificării IPX4, la orice ZenBook achiziționat.

Vezi oferta ZenBook 15 UX534FT-A9004R

Casti Bluetooth ASUS ZenEar BT

Casti Bluetooth ASUS ZenEar BT