HomeProduseLaptopuriROG Strix 17: gaming pe urmele razei efemere
ROG Strix G17_G712

ROG Strix 17: gaming pe urmele razei efemere

Dacă vrei un laptop de gaming care ține pasul cu tendințele și este capabil să urmărească în timp real razele de lumină grație arhitecturii Turing a plăcii video, modelul Strix G17 G712LV-EV009T este cât se poate de potrivit pentru asta și primești ca bonus extinderea garanției locale de la 2 ani la 3 ani cu transport gratuit. Serviciul este evaluat în mod normal la aprox. 299 lei.

Te vei alege cu un suplu și performant laptop ROG Strix G17, care îți va oferi o experiență de gaming excepțională și multitasking facil în Windows 10 Pro.

Vezi oferta ROG Strix G17 G712LV-EV009T

Dotat cu un procesor Intel de generația a 10-a Core i7-10750H și 16 GB de RAM, acest laptop beneficiază de o placă grafică NVIDIA GeForce RTX 2060 cu 6 GB de memorie video, care va face minuni pe ecranul IPS de 17,3 inchi cu rezoluție Full HD, rată de reîmprospătare de 144 Hz și un timp de răspuns de 3 ms. Jocurile vor rula extrem de fluid pe acest sistem răcit inteligent pe baza unei inovații cu metal lichid, care duce performanța la un cu totul nou nivel. Conectivitatea ultra-rapidă Wi-Fi 6 și stocarea generoasă de 1 TB pe SSD completează în mod fericit o configurație de gaming redutabilă.

ROG Strix G17_G712

ROG Strix G17_G712

Dar nu doar performanța impresionează la acest laptop. Inspirat de colaborarea ASUS cu BMW Designworks Group, Strix G17 îmbină stilul cu un sistem de răcire de ultimă generație pe care chiar îl poți vedea. Mai precis, este vorba de decupajul asimetric interesant al capacului, care nu are doar valențe estetice, ci și o ingenioasă funcționalitate, permițând un flux de aer sporit spre partea din spate, unde se află fantele de evacuare a aerului cald din interior.

ROG Strix G17_G712

ROG Strix G17_G712

Iar pentru ca experiența să fie completă, Strix G17 este dotat și cu un sistem de sunet excelent, cu boxe care emit sunetul în lateral. Tehnologia Smart Amp monitorizează ieșirea audio și face ajustări în timp real pentru a menține boxele în limitele normale din punct de vedere termic și mecanic, prevenind astfel deteriorarea conurilor. Sunetul rezultat are mai puține distorsiuni, o gamă dinamică mai înaltă, bași mai puternici și o intensitate semnificativ mai mare. Dă volumul mai tare și vei auzi fiecare mișcare a inamicului, fiecare foc de armă și fiecare indiciu audio pe care le oferă mediul jocului.

Vezi oferta ROG Strix G17 G712LV-EV009T