HomeStiriPerformanță cu ASUS R9 290X
ASUS R9 290X

Performanță cu ASUS R9 290X

ASUS a anunțat astăzi R9 290X, o nouă placă grafică motorizată de cea mai nouă unitate de procesare grafică AMD Radeon R9 290X.

Placa beneficiază de exclusivul ASUS GPU Tweak, un utilitar ușor de folosit pentru creșterea instant a performanței, 4GB de memorie GDDR5 pentru cele mai înalte rezoluții și încorporează tehnologiile AMD Eyefinity și TrueAudio pentru configurații multi-display și sunet de înaltă acuratețe în jocuri. R9 290X include suport atât pentru DirectX 11.2 și cât și pentru noul API Mantle pentru cele mai pretențioase jocuri.

Placa este însoțită de jocul Battlefield 4, în variantă completă, de la Digital Illusions Creative Entertainment (DICE). Noul ASUS R9 290X are un avantaj unic sub forma GPU Tweak. Acesta include abilitatea de a controla precis nucleul grafic, tensiunile, frecvențele memoriile, viteza de rotație a ventilatoarelor și consumul astfel încât overclocking-ul să fie cât mai ușor de realizat, cu maximă încredere.

Acceleratorul grafic R9 290X este echipat cu 4GB memorie GDDR5, permitând gamerilor să ruleze titlurile favorite la rezoluție maximă cu detaliile cele mai ridicate. Noua placă include tehnologia AMD Infinity pentru a lărgi câmpul vizual prin DisplayPort sau DVI, pe șase monitoare independente.

Galerie foto ASUS R9 290X