HomeStiriNoua tabletă ASUS MeMO Pad 8 a fost prezentată bloggerilor români

Noua tabletă ASUS MeMO Pad 8 a fost prezentată bloggerilor români

ASUS a prezentat ieri seară în incinta magazinului Flanco din Promenada Mall, noua tabletă ASUS MeMO Pad 8 (ME180A). Noul model este disponibil pentru început numai în magazinele Flanco la prețul de 1200 lei. Pe parcurs, ASUS MeMO Pad 8 va fi disponibil și în oferta altor magazine, inclusiv în magazinele online. La eveniment au participat bloggeri cunoscuți, buni cunoscători ai produselor mobile, care au apreciat oferta bogată de tablete ASUS cu Android.

ASUS are în portofoliu tablete precum: Fonepad Note FHD (6 inci), Fonepad 7, Nexus 7, MeMO Pad 7, MeMO Pad 8, MeMO Pad 10, Transformer TF701 sau chiar modele versatile Transformer Book Trio.

ASUS MeMO Pad 8 (ME180A)

ASUS MeMO Pad 8 (ME180A)

Cu o lăţime de numai 127 de milimetri, noul ASUS MeMO Pad 8 (ME180A). poate fi manevrat cu uşurinţă, cu o singură mână, şi poate fi folosit în spaţiile dotate cu wi-fi din oraş sau în călătorii, pentru navigarea pe internet, jocuri, vizionarea de videoclipuri sau filme. De asemenea, datorită ramei înguste, ecranul are o suprafaţă cu 30% mai mare decât al unei tablete de 7 inci, diferenţa de 1 inci aducând un plus de confort atunci când tableta este utilizată pentru citit.

Alte caracteristici ale tabletei sunt: procesorul quad-core, cameră foto de 5MP cu înregistrare video HD 720p, rezoluţia de 1280×800 pixeli şi memoria RAM de 1 GB. ASUS MeMO Pad 8 are funcție GPS și poate fi utilizat în vacanțe și excursii pentru localizarea atracțiilor turistice, a punctelor de cazare și a altor repere utile.

Având în vedere specificul pieţei locale, producătorul estimează că până la sfârşitul anului vor depăşi 2.000 de unităţi vândute în România.

DSC_0421