HomeProduseDivertisment digitalP1 – proiectorul LED ultra-compact
Proiectorul portabil HD - P1

P1 – proiectorul LED ultra-compact

ASUS a lansat proiectorul ultra-portabil LED P1. Vremurile în care proiectoarele mari și zgomotoase ne făceau probleme încep să apună. Noua tehnologie oferită de ASUS ne scutește de grija că lămpile s-ar putea arde sau că filtrele terbuie schimbate. Durata de viață a sursei de lumină Eco-LED este de până la 30000 de ore. Un calcul simplu, ne arată că dacă am folosi P1 timp de 4 ore în fiecare zi, acesta ar funcționa 20 de ani.

Nevoia de portabilitate nu este vizibilă numai în realizarea notebook-urilor de ultimă generație. P1 are dimensiuni compartive cu cele ale unei carcase pentru transportarea CD-urilor – 125.5 x 33.5 x 130 mm. Mărimea nu ar trebui să descurajeze cumpărătorul pentru că produsul oferă o luminozitate de 200 ANSI lumeni  şi proiectează imagini HD la o rezoluție de 1280×800 pixeli. Se poate conecta ușor chiar și la un telefon sau o tabletă.Proiectorul portabil HD - P1

Suportul pliabil al lui P1 permite reglarea imediată a unghiului și a înălțimii printr-un design ce se deosebește imediat de cel al unui stand clasic. În plus, funcția Auto Keystone detectează orientarea proiectorului și repară imediat imaginile trapezoidale distorsionate.

Proiectorul poate fi instalat în doar 5 secunde de la pornire și nici nu necesită o perioadă de răcire. În plus, acesta este compatibil cu majoritatea adaptoarelor ale notebook-urilor ASUS; noua combinație notebook – proiector de la ASUS este ideală pentru o prezentare business de success.

Pentru specificații tehnice în detaliu și o filmare de la unboxing, vă invităm să citiți articolul de pe AndroidLive.ro.