HomeDesktopuriOvercloking superior pe sistemele desktop de la ASUS
ROG GD30

Overcloking superior pe sistemele desktop de la ASUS

Desktopurile oferite de ASUS integrează sisteme de răcire avansate cu lichid sau cu aer, cu ajutorul cărora se pot obține frecvențe de superioare de funcționare. Noile modele sunt disponibile acum atât cu procesoare Intel, cât și cu procesoare AMD Ryzen, acestea din urmă fiind la fel de performante ca și primele.

Sistemele desktop precum ROG G20, ROG GT51 sau ROG STRIX GD30 au elemente speciale care fac deliciul pasionaților de jocuri. Spre exemplu, ROG STRIX are posibilități ridicate de personalizare atât pentru panoul frontal, cât și pentru sistemul de lumini de la interior.

ROG GD30

ROG GD30

ASUS G11DF a fost proiectat pentru pasionații de jocuri care doresc o platformă performantă, construită impecabil de la un capăt la altul. Avantajul sistemelor desktop de fabrică este reprezentat de reperele industriale, proiectate și construite cu precizie, ce nu lasă loc pentru disfuncționalități. Mai mult, aceste sisteme sunt disponibile cu iluminat Aura și software-ul exclusiv ASUS Aegis III pentru controlul vitezei ventilatoarelor sau urmărirea parametrilor sistemului, temperaturilor și limitelor de tensiune.

Overclocking pentru sisteme de gaming ASUS cu plăci de bază B350

Dacă ROG G11 era un sistem cu procesor AMD Ryzen și placă de bază ASUS cu chipset B350, vara aceasta vom avea noi modele desktop, mai performante ca generațiile de anul trecut, bazate pe chipseturi de ultimă generație.

ASUS Gaming G11DF

ASUS Gaming G11DF

Overclokingul pentru noile sisteme de gaming ASUS, semnate Republic of Gamers, are mult mai multe lucruri de oferit datorită posibilităților mai largi de ajustare a parametrilor de funcționare. Mai jos puteți vedea cum se poate supratacta un sistem ASUS indiferent dacă este echipat cu procesoare AMD Ryzen 2700X sau 2600X.

Overclocking pentru noile sisteme de gaming ASUS