HomeStiriOamenii de la ASUS: Mario Carmona, ROG Phone Global Product Marketing Manager

Oamenii de la ASUS: Mario Carmona, ROG Phone Global Product Marketing Manager

Mario Carmona a lucrat timp de cinci ani în cadrul biroului ASUS din Barcelona , iar acum este ROG Phone Global Product Marketing Manager.

“Întotdeauna am vrut să văd de unde provin toate ideile grozave. Am fost invitat să mă alătur echipei de la sediul central după ce am fost inspirat de munca președinților de la ASUS și a echipelor de management. Lucrul la sediul central a fost o experiență inspirată. Președintele Jonney Shih a fost unul dintre cei mai influenți oameni din viața mea la ASUS. Știe imediat dacă îi place o idee și la fel de repede dacă acea idee va funcționa. Inginerii de la ASUS sunt, de asemenea, uimitori – și sunt la fel de inspirați ca Jonney. Acum, sunt implicat în proiecte mari precum ROG Phone. Văd, în primul rând, cum lucrează inginerii, se adresează utilizatorilor finali și găsesc soluții de succes pentru produse lor. Cu cât sunt mai implicat în proces, cu atât am mai multă apreciere pentru modul în care facem lucrurile la ASUS.”

Mario Carmona, ROG Phone Global Product Marketing Manager

ROG Phone II este cel mai reprezentativ produs al echipei din care Mario Carmona face parte. Acesta este construit pe baza primei generații ROG Phone cu un design centrat pe jucători și propulsează performanțele la un nou nivel odată cu implementarea în premieră mondială a platformei mobile Qualcomm Snapdragon 855 Plus, cu o frecvență de până la 2,96 GHz.

Grafica este furnizată de noul accelerator video Adreno 640, iar noul sistem de răcire cu camere de vapori susține performanța la viteze maxime pentru o durată mai lungă. ROG Phone II dispune, de asemenea, de primul ecran AMOLED 10-bit HDR din lume cu rată de refresh de 120Hz și timp de răspuns de 1ms, cu diagonala de 6,59”, ce oferă o acuratețe a culorilor Delta-E <1 și un răspuns tactil fără rival pentru experiențe vizuale cu adevărat extraordinare.