HomeStiriO demonstrație care nu mai are nevoie de comentarii!
ASUS Xonar U7

O demonstrație care nu mai are nevoie de comentarii!

Software-ul Sonic Studio pune în valoare calitățile plăcilor de sunet de la ASUS. Construite pentru a scoate la lumină cele mai ascunse indicii auditive, plăcile de sunet ASUS sunt capabile să redea cât mai fidel coloana sonoră generată de joc.

Interfața grafică Sonic Studio este simplificată, oferind un control simplu și intuitiv asupra unor algoritmi sofisticați în substanța lor. Aceasta pune la dispoziția utilizatorului controlul fiecărui aspect, de la egalizatorul (EQ) la balansul pe 7.1 canale.

Placa de sunet se dovedește utilă chiar și atunci când sunt purtate convorbiri VoIP între doi utilizatori aflați în medii zgomotoase, cum ar fi o sală de jocuri pe calculator. Perfect Voice utilizează algoritmi avansați ce separă zgomotul ambiental de voce. Rezultatul constă în comunicații cu sunet de cristal, chiar și într-un mediu zgomotos.

ASUS Xonar U7 Echelon Edition 7.1

ASUS Xonar U7 Echelon Edition 7.1

În clipul de mai jos puteți observa modul în care software-ul Sonic Studio îmbunătățește sunetul și de ce e importantă funcția Perfect Voice. Pentru a face cât mai bine diferența între funcțiile oferite aveți nevoie de o pereche de căști de calitate.

Sonic Studio UI demo video


Mai multe informații despre plăcile audio Xonar puteți găsi pe site-ul ASUS:
Xonar U5
Xonar U7
Xonar U7 Echelon Edition