HomeStiriAccesorii practice și luxoase pentru seria Transformer Book Chi
ASUS Transformer Book Chi T100

Accesorii practice și luxoase pentru seria Transformer Book Chi

ASUS completează seria de portabile Transformer Book Chi cu o serie de accesorii practice și luxoase. Noile modele sunt deosebit de ușoare iar finisajele de lux pot fi protejate cu huse croite în mod inteligent.

ASUS-Transformer-Book-T100-Chi-Case_02

Stiloul Active Stylus

Stiloul Active Stylus permite utilizatorilor să scrie, să deseneze și să noteze oriunde pe ecran, oferind o senzație similară unui creion, precum și funcții care resping atingerile accidentale ale ecranului cu palma. Cu o baterie reîncărcabilă ce durează până la două luni la o singură încărcare, Chi devine un partener perfect pentru productivitate atunci când sunteți în mișcare.

ASUS-Chi-Stylus_01

Chi TriCover

Chi TriCover este husă magnetică, luxoasă ce oferă protecție completă portabilului, devenind un stand multimedia ce menține dispozitivul la un unghi perfect pentru orice tip de divertisment. Pe husă există, de asemenea, un suport pentru stiloul electronic.

ASUS-Transformer-Book-T300-Chi-TriCover_01

Chi Case

Chi Case se prezintă ca o protecție ingenioasă, din două piese, ce oferă o acoperire completă pentru tableta Chi și tastatură, permițând în același timp ca cele două să se detașeze una de alta. Fabricată din materiale plăcute la atingere și dispunând de deschideri pentru porturi și conectori, Chi Case menține liniile suple ale dispozitivului în timp ce oferă protecție.

ASUS-Transformer-Book-T300-Chi-TopCase_01

Prețurile noilor portabile ASUS Transformer Book Chi

  • ASUS Transformer Book T90 Chi – începând cu 1649 lei (TVA inclusiv)
  • ASUS Transformer Book T100 Chi – începând cu 2349 lei (TVA inclusiv)
  • ASUS Transformer Book T300 Chi – începând cu 3449 lei (TVA inclusiv)
ASUS Transformer Book Chi T300

ASUS Transformer Book Chi T300