HomeProduseLaptopuriNoul ROG Strix Hero II este recomandat pentru iubitorii de jocurii MOBA
ROG Strix Hero II

Noul ROG Strix Hero II este recomandat pentru iubitorii de jocurii MOBA

Republic of Gamers a prezentat în cadrul Computex 2018, eveniment desfășurat în Taipei, capitala Taiwanului, noul laptop de gaming ROG Strix Hero II recomandat pentru iubitorii de jocurii MOBA.

Noul ROG Strix Hero II este cu 2,33 cm mai înguste decât modelele predecesoare, fără a sacrifica suprafața ecranului. Tastatura are grupul QWER special marcat cu taste transparente. Iluminatul RGB pe patru zone, compatibil Aura Sync, taste ergonomice cu o curbură adâncă de 0,25mm și tehnologie N-key sprijină acțiunile din arenă, laptopul având toate ingredientele necesare pentru jucătorii ce gândesc foarte rapid.

Procesorul Intel Core i7-8750H din cea de a opta generație este cu 23% mai puternic decât generația precedentă. Tehnologiile Intel Speed Shift și Turbo Boost împing vitezele procesorului până la 4GHz (pe patru nuclee), respectiv la 3,9GHz (pe șase nuclee).

Intel Hyper-Threading abordează până la 12 fire de execuție pentru rezolvarea fiecărui task în mod rapid și eficient, incluzând simultan gaming, înregistrare și streaming. Alături de acestea există până la 32GB memorie RAM DDR4 la 2666MHz, în configurație dual-channel, pentru viteze rapide de procesare și un consum redus de energie.

SSD-urile M.2 NVMe PCIe 3.0 x4 de 512GB oferă o lățime de bandă potențială de până la 32Gbps, totul fiind rapid și fluid. Atunci când este utilizat ca stocare primară sau ca suport secundar pentru SSD, hard disk-ul SSHD FireCuda la 5400rpm încarcă jocurile de două ori mai rapid ca HDD-urile de 1TB la 7200rpm – și este, de asemenea, mai silențios. SSHD ia în considerare cele mai accesate fișiere și le stochează în memoria flash pentru un un acces mai rapid.

ROG Strix Hero II (alături de Strix SCAR II) este primul laptop de gaming din lume ce dispune de antene Wi-Fi multiple pentru un gaming online mai stabil. Tehnologia patentată ROG RangeBoost utilizează o combinație de patru antene – localizate în spatele și în fața laptopului – cu un algoritm unic care scanează în mod constant și selectează cea mai bună pereche de antene pentru a acoperi punctele moarte, rezultând o arie de acoperire cu 30% mai largă față de configurația cu două antene. Cel mai recent standard Wi-Fi 802.11ac Wave 2 furnizează viteze de până la 1.7Gbps – de două ori mai ridicate decât 802.11ac 2×2 și de 12 ori mai mari ca 802.11b/g/n.