HomeProduseLaptopuriRepublic of Gamers lansează laptopul ROG Strix SCAR II
ROG Strix SCAR II GL504

Republic of Gamers lansează laptopul ROG Strix SCAR II

Republic of Gamers (ROG) a lansat laptopul de gaming ROG Strix SCAR II conceput în mod special pentru jocurile foarte dinamice de tip FPS (first person shooter).

ROG Strix SCAR II dispune de primul panou de 144Hz, cu ramă subțire și timp de răspuns GTG de 3ms. Un cadru de cauciuc încercuiește ecranul pentru a-l proteja de șocuri atunci când închideți laptopul. Panoul de 144Hz cu 3ms timp de răspuns asigură efecte vizuale fluide și clare, permițând gamerilor să reacționeze instant și precis la ceea ce se întâmplă în joc.

Tastatura are formatul inspirat de variantele desktop, incluzând patru taste rapide, iluminat RGB pe patru zone, compatibil Aura Sync și taste ergonomice cu o curbură adâncă de 0,25mm. Tehnologia exclusivă ROG Overstroke activează mai devreme apăsarea tastei și are o cursă mai lungă pentru un control rapid, precis și fără efort.

Tastatura are grupul de taste WASD iluminat cu taste transparente și tehnologie N-key. Aceasta este longevivă, având o durată de viață de 20 de milioane de apăsări.

La baza acestui model se află un hardware extrem de puternic. Procesorul Intel Core din generația a opta cu 32GB de memorie RAM DDR4 la 2666MHz și acceleratoarele grafice NVIDIA GeForce GTX 1060 sau GTX 1070 fac parte din arsenalului jucătorului ce preferă jocurile de tip first person shooter. Stocarea poate fi aleasă inclusiv cu SSD-uri M.2 NVMe PCIe 3.0 x4 de până la 512GB sau hard disk-uri SSHD Seagate FireCuda de 1TB.