HomeStiriNoul Padfone Infinity oferă performanțe de top 2-în-1
Padfone Infinity

Noul Padfone Infinity oferă performanțe de top 2-în-1

Conceptul Padfone a reprezentat de la bun început o chestiune inedită ce oferea utilitatea a două produse diferite prin utilizarea inteligentă a unui singur hardware. Noul Padfone Infinity păstrează același concept însă oferă performanțe superioare grație procesorului Qualcomm Snapdragon 800 quad-core la 2.2GHz și a celor 2GB de memorie RAM. Aplicațiile multimedia răspund rapid iar conținutul online este accesat mai ușor datorită conectivității LTE Cat4 cu viteze de download de până la 150Mbit/s.

Noul Padfone Infinity integrează un ecran IPS cu diagonala de 5 inci și rezoluție Full HD. PadFone Station dispune acum de un ecran IPS Full HD astfel încât fotografiile, filmele și paginile web să arate cât mai bine. Noul Padfone Infinity ar putea primi în viitor sistemul de operare Android 4.4 KitKat, structura hardware fiind foarte puternică.

Noul Padfone Infinity

Noul Padfone Infinity

Camera PixelMaster

ASUS a efectuat modificări și în ceea ce privește camera foto. Noua cameră PixelMaster ajustează rezoluția fiecărei imagini pentru a asigura cea mai bună fotografie în funcție de scenă. Fotografiile preluate în condiții bune de iluminare pot avea o rezoluție de până la 13 megapixeli. Pentru fotografiile realizate în condiții de iluminare insuficientă noul Padfone Infinity are la îndemână un truc împrumutat de la camerele foto dedicate. Modul Hi-Light ajustează rezoluția senzorului utilizând un algoritm pentru creșterea senzitivității cu până la 400% pentru imagini cu fundal luminos și mai puțin zgomot. Odată cu noul Padfone Infinity, ASUS oferă utilizatorilor o gamă largă de accesorii și huse de protecție cum ar fi: Side Flip Cover, Bumper Case și PadFone Station TranSleeve.

Noul Padfone Infinity

Noul Padfone Infinity

Noul PadFone Infinity – prezentare video