HomeStiriASUS VivoBook S500CA – un laptop prietenos cu utilizatorul
ASUS Vivobook S500

ASUS VivoBook S500CA – un laptop prietenos cu utilizatorul

ASUS are un portofoliu bogat de produse, simpla parcurgere a acestuia fiind o adevărată provocare pentru un client aflat în cautarea unui portabil. Notebook-urile ASUS sunt actualizate permanent astfel încât utilizatorul să beneficieze de cea mai nouă tehnologie. În acest fel denumirile produselor se transformă și primesc alte litere în coadă în funcție de hardware-ul modificat.

ASUS VivoBook S500CA

ASUS VivoBook S500CA este unul dintre modelele prietenoase cu utilizatorul atât prin prisma performanțelor și a sistemului de operare cât și prin prisma prețului. Portabilul are un design modern, cu linii bine finisate iar ecranul sensibil la atingere oferă o opțiune suplimentară aflată la îndemâna utilizatorului. VivoBook S500CA rulează sistemul de operare Windows 8 și are la bază cele mai noi platforme Intel.

ASUS Vivobook S500

ASUS Vivobook S500

Touchpad cu dimensiuni generoase este însoțit de tehnologia ASUS Smart Gesture. Utilizatorul poate controla interfața grafică prin gesturi iar comenzile multiple pot fi efectuate mult mai ușor.
ASUS VivoBook S500CA are la bază procesoarele Intel începând cu Intel Core i7 3517U. Utilizatorii pot stoca datele pe unitate internă de până la 500GB sau în ASUS WebStorage.